Atletiko izblamirao Juve u njegovoj kući: Vlahović gledao kako Morata servira slatku osvetu za Alegrija (VIDEO)

07.08.2022

20:48

0

Autor: 24sedam

Španci pobedili sa čak 0:4 u trenibg centru Juventusa

Atletiko izblamirao Juve u njegovoj kući: Vlahović gledao kako Morata servira slatku osvetu za Alegrija (VIDEO)
juve - Copyright Printscreen

Fudbaleri Juventusa i Atletika odigrali su prijateljsku utakmicu pre početka sezone u trening centru Juventusa u Torinu.

Utakmica je završena pobedom Atletiko Madrida rezultatom 4:0,  a glavni junak susreta bio je napadač Alvaro Morata, koji je postigao het-trik.

 

 

Morata je očigledno igrao sa mnogo motiva jer je Juventus prošlog proleća imao opciju da otkupi njegov ugovor, ali su oni procenili da bi bilo najbolje ako bi mu se zahvalili na saradnji baš kao i Dibali.

 

 

Morata je golom u 10. minutu otvorio utakmicu, da bi na kraju prvog poluvremena udvostručio prednost Atletika. Posle odmora, Morata je postigao treći gol, a već u nadoknadi vremena Mateus Kunja je stavio tačku na meč.

 

 

Rezultat je mogao i veći u korist gostiju, ali u je 40. minutu Žoao Feliks propustio priliku da realizuje penal. Za Juve je igrao Vlahović od početka i bio je jedan od najzapaženijih u domaćem timu.

 

 

Sezona u Seriji A počinje u subotu, a Juve igra u ponedeljak protiv Sasuola u Torinu. Primera se otvara u petak utrakmicom Osasune i Sevilje, a Atletiko startuje u ponedeljak u gostima kod Hetafea.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike