Pijan i bez dozvole ubio motociklistu, preti mu 10 godina zatvora! A predviđali su mu veliku karijeru!

03.08.2022

14:09

0

Autor: 24sedam

Brazilski fudbaler Renan Viktor da Silva (20) je na slobodi, ali mu je kretanje ograničeno do suđenja

Pijan i bez dozvole ubio motociklistu, preti mu 10 godina zatvora! A predviđali su mu veliku karijeru!
renan - Copyright Printscreen/Twitter

Donedavno je igrao za Plameiras, važio je za jednog od talentovanijih fudbalera koji bi mogli da naprave ozbiljnu karijeru, a onda je sve upropastio.

Seo je mrtav pijan, bez vozačke dozvole za volan, jurcao ogromnom brzinom po ulicama... Izgubio je kontrolu nad vozilom, skrenuo u suprotnu traku i na licu mesta usmrtio motociklistu starog 38 godina.

 

 

Odmah je uhapšen, a na slobodu je pušten kada je uplatio 242.000 dolara, a sud taj novac prosledio porodici nastradalog. To što je na slobodi ipak ne znači da je Renan Viktor sa Silva (20) slobodan čovek. Zabranjeno mu je da napušta regiju Braganca Paulista, ne sme da ide u bilo koju vrstu kolala, ne sme ni na koncerte, a oduzet mu je i pasoš kako ne bi mogao da pobegne.

Klub za koji je igrao, Palmeiras je odmah raskinuo ugovor, baš kao i Bragantino u kom je bio na pozajmici. Renana sada čeka suđenje, a za ubistvo koje je počinio može da dobije i deset godina zatvora.

 

 

Navijači oba kluba za koje je igrao su pokrenuli akciju kako bi pomogli porodici poginulog. Reč je o Elezijeru Peni ovu dve devojčice, a i sam fudbaler je rekao da je svestan šta je uradio i preko advokata poručio da će uvek biti tu da pomogne porodici ubijenog motocikliste.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike