Izgubili bitku! Odbijena žalba Tončeva, potvrđena kazna, a na kraju će morati i da plate!

02.08.2022

15:21

0

Autor: 24sedam

Prvobitno je nacionalni savez suspendovao Tončeva

Izgubili bitku! Odbijena žalba Tončeva, potvrđena kazna, a na kraju će morati i da plate!
Novica Tončev - Copyright MN Press

Nedavno su Novica i Stanislav Tončev tužili Fudbalski savez Srbije koji ih je kaznio zbog ulaska u sudijsku svlačionicu u utakmici između Radnika i TSC-a, ali su na kraju vodeći ljudi surduličkog tima "bitku izgubili".

Povodom odluke Suda u Lozani (CAS) oglasio se i nacionalni savez.

- Arbitražni sud za sport u Lozani (CAS) potvrdio je kazne izrečene Novici Tončevu i Stanislavu Tončevu od strane nadležnih organa Fudbalskog saveza Srbije i ujedno je odbio kao neosnovane žalbe Novice Tončeva i Stanislava Tončeva protiv odluka nadležnih organa FSS.

Odluke su konačne, bez mogućnosti dalje žalbe. Arbitražni sud u Lozani je takođe naložio da Novica Tončev i Stanislav Tončev Fudbalskom savezu Srbije nadoknade sve troškove arbitražnog postupka vođenog pred CAS-om.

Pored toga Novica Tončev i Stanislav Tončev dodatno će morati da plate po 2.000 švajcarskih franaka Fudbalskom savezu Srbije kao nadoknadu za deo pravnih i drugih finansijskih obaveza.

FSS je u navedenim arbitražnim sporovima zastupala advokatska kancelarija Zorana Damjanovića iz Beograda, dok je suprotnu stranu u sporu zastupala advokatska kancelarije Miće Petkovića iz Beograda, a sve, kako je navedeno u odlukama CAS-a koje se nalaze u prilogu ove vesti - detaljno je objašnjeno na sajtu nacionalog saveza.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike