Kukoč bio blizu Partizana! Dobio sam 5.000 poruka da sam izdajnik i g*vno! (VIDEO)

31.07.2022

08:44

0

Autor: 24sedam

Do transfera nije došlo zbog smene trenera u Humskoj

Kukoč bio blizu Partizana! Dobio sam 5.000 poruka da sam izdajnik i g*vno! (VIDEO)
kukoč - Copyright Printscreen/YouTube/Podcast Inkubator

Nekada je u fudbalu potrebno samo malo sreće pa da ti sve krene kako želiš. I obrnuto.

Hrvatski fudbalski internacionalac Tonći Kukoč (31) otkrio je i podksastu "Inkubator" da je 2015. godine bio na korak od prelaska u Partizan.

Fudbaler koji je karijeru počeo u splitskom Hajduku, a posle inostrane karijere ponovo igra u domovini i nosi dres Opatije, 2015. godine je već bio pojačanje crno-belih na poziciji levog beka. Ali mu se desilo ono s početka teksta, desilo se nešto što je zaustavilo njegov dolazak u Humsku.

MN Press
 

- To je bila istina. Bio je, ne znam sad kako se zvao trener, Milinković... Znam samo da su izgubili od Bate Borisova, da su ispali iz Lige šampiona i sve ih je poteralo - rekao je Kukoč, pa se prisetio šta se dešavalo tih dana i sa im se sve susretao:

 

 

- Ja sam u tri dana dobio 5.000 poruka "Izdajico" i slično. A ko ti  je sad kapiten  Dinama? Onaj  napadač Komnen Andrić. Znači Srbin. A mene  boli briga da je Srbin, Albana, Bosanac... Svi smo isti. I to je sad u redu. A ja idem u Partizan i ja sam "g*vno", "izdajnik". Ne može!

Zadržao se Kukoč na sveprisutnom nacionalizmu na fudbalskim terenima širom bivše Jugoslavije.

- Igrao sam i u Zrinjskom. Dođe da igraš protiv Željezničara i ovi ti viču "Ubij, ustašu!". Pa jesi ti normalan? Šta ja imam s ratom, s ustašama? Pusti da igram! Ima tu još i Srbin, a oni viču svakakve stvari. To je sport i ta nacionalnost se treba maknuti. U svakom klubu gde sam igrao sam imao Srbina i nikad nisam imao problema.

 

 

Na kraju je objasnio da poruke koje je dobijao nisu uticale na njegov nedolazak u Partizan. Razlog je bio druge prirode.

- Krenuo sam prema granici, ali  je trener dobio otkaz i ništa. Ovaj je  dobio otkaz, a kad se dobije otkaz u Zvezdi i Partizanu onda ode sve - zaključio je hrvatski fudbaler.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike