Jokanović slavi napadače, ali se odbrana bukvalno raspala! Dinamo samo do remija sa Fakelom, tri gola za tri minuta! (VIDEO)

31.07.2022 | 06:11

Autor: 24sedam

Ekipa iz Moskve, koju vodi naš stručnjak, ispustila dva boda

Copyright Profimedia

Srpski fudbalski stručnjak Slaviša Jokanović ima mnogo razloga za zadovoljstvo, ali i za brigu već posle tri kola prvenstva Rusije.

Njegov Dinamo je trenutno četvrti sa jednom pobedom i dva remija, ali je, da je sve funkcoonisalo kako je zamislio nekadašnji trener Partizana, danas trebalo da deli prvo mesto. Bar do utakmice koju CSKA igra u Nižnjem Novgorodu.

Mora Jokanović da slavi svoje strelce jer su ekipi Fakela u gostima dali tri gola, ali i da vidi šta će sa odbranom jer je isto toliko puta lopta završavala u mreži Dinama.

Kuriozitet duela Fakela i Dinama je i početak drugog poluvremena u kom su za tri minuta pala tri pogotka. Sva tri su postigli igrači Fakela, ali jedan u svoju mrežu.

Sve je izgledalo sjajno za Jokanovića i Dinamo u prvom poluvremenu. Fedor Smolov je u 26. minutu postigao prvi, a u 43. minutu i drugi gol.

 

 

U 46. minutu smanjio je Georgi Fongadze, Roman Akbašev izjednačio u 48, a Vasil Čerov autogolom vratio vođstvo Moskovljanima u 49. Sve do 86. minuta delovalo je da će  Dinamo upisati nova tri boda, a onda je Ilnur Alšin postavio konačnih 3:3.

Četu Slaviše Jokanovića u 4. kolu, 7. avgusta, čeka još jedno gostovanje. Ovog puta idu na noge ekipi Krila Sovjetov.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam