Partizan kiksira iz kola u kolo, a Stolica vidi dobru energiju: Razmišljati o otkazu je smešno i neozbiljno!

29.07.2022

18:58

0

Agonija crno-belih se nastavlja

Partizan kiksira iz kola u kolo, a Stolica vidi dobru energiju: Razmišljati o otkazu je smešno i neozbiljno!
pfc5 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana večeras su poraženi u četvrtom kolu od ekipe Novog Pazara, koji je tako stigao do tek prve pobede. Crno-beli su nakon četiri meča na tek pet bodova.

Večeras je Partizan poražen sa 1:0, a kompletan utisak je da su crno-beli potpuno nadigrani. Nakon utakmice, trener ekipe iz Humske, Ilija Stolica nije imao razloga za zadovoljstvo.

-Nema nažalost, stvari nisu krenule kako smo očekivali. Crveni karton i gol iz penala su promenili tok utakmice. Sa igračem manje nismo uspeli da realizujemo šanse i okrenemo utakmicu. Verovali smo do kraja, pokušavali na sve načine, ali nažalost start je onakav kakav nismo očekivali. Moramo što pre da se presaberemo jer nas čeka Evropa. To je ono što je osnova sada, a za dalje, videćemo - rekao je Stolica za Arenu sport.

O ostavci ne razmišlja ni nakon trećeg meča bez pobede:

- Ne, svašta, to bi bilo neozbiljno i smešno sa moje strane da na taj način razmišljam. Najradikalniji potez je da prionemo na rad. Kukavičke stvari su za mene neprimerene, mislim da moramo da okrenemo situaciju. Postoji mnogo dobre energije, ali su nas kiksevi mnogo koštali i večeras - istakao je Ilija Stolica.

Crno-beli su jedini pogodak primili u 27. minutu iz penala, nakon drugog žutog kartona Siniše Saničanina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike