Saša Ilić napada grupnu fazu sa CSKA! Trebaju nam pojačanja, moramo da pravimo mnogo šansi!

29.07.2022

09:47

0

Autor: 24sedam

Bugarski tim pod komandom srpskog stručnjaka napreduje u Ligi konferencija

Saša Ilić napada grupnu fazu sa CSKA! Trebaju nam pojačanja, moramo da pravimo mnogo šansi!
sale ilic - Copyright Printscreen/YouTube/CSKA Sofia FC

Posle 0:0 u prvom meču fudbaleri CSKA savladali su Makedoniju Đorče Petrov sa 4:0 i obezbedili prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Na klupi kluba iz Sofije sedi legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić, kome je ovo trenerski evropski prvenac. "Sale kapiten" zbog toga je bio veoma zadovoljan nakon dvomeča sa Makedonijom, a posebno je istakao navijače koji su podržali ekipu.

- Atmosfera je bila fantastična! Bilo je mnogo više navijača nego prošli put, a njihova podrška mnogo znači - počeo je Ilić priču za bugarske medije, pa se posvetio dešavanjima na terenu:

- Bilo je mnogo neizvesnosti u prvom poluvremenu. Kada smo već imali prednost od dva, tri gola, neki igrači su  odlučili da se previše dokažu. Kao što sam rekao najteže je igrati jednostavan fudbal.

Pričao je trener CSKA i o zgusnutom rasporedu.

- Svaka tri dana imamo meč, imamo 25 igrača i možemo da računamo na  svakog od njih.

Kada se radi o ambicijama u nastavku sezone Ilić prilično mirno i realno sagledava stvari.

- Nadam se da ćemo u narednim mečevima nastaviti sa ovakvom igrom, to je ono što želimo da pokažemo na terenu. Da bismo se plasirali u grupe u Ligi konferencija moramo da pravimo mnogo prilika. Centarfor mora da daje golove i to što više, to bolje. Kada drugi igrači  postignu gol je dobro za nas. Nadam se da ćemo uskoro imati jednog ili dva igrača za povećanje konkurencije, ali sa našom trenutnom klasom će nam trebati dosta šansi da uđemo u grupnu fazu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike