Sport u Nišu doživeo još jedan šamar na evropskoj sceni! Posle košarke, struja nestala i na fudbalskoj utakmici!

28.07.2022

19:35

0

Autor: 24sedam

Neverovatno, drugi put ista situacija…

Sport u Nišu doživeo još jedan šamar na evropskoj sceni! Posle košarke, struja nestala i na fudbalskoj utakmici!
reflektori-830x0 - Copyright printscreen/RTS 3

Niš se ponovo obrukao na sportskoj međunarodnoj sceni. Nešto više od mesec dana pošto je svet obišla vest da je utakmica kvalifikacija za Mundobasket između Srbije i Belgije morala da bude pomerena za jedan dan jer je u dvorani „Čair“ nestalo struje, ista situacija zadesila je i fudbalsko zdanje kraj Nišave.

U drugom poluvremenu meča Radničkog i Gzire, u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, jedan od reflektora na „Čairu“ je ostao bez napajanja električnom energijom.

Glavni arbitar se oglasio istog sekunda, duel je prekinut, a posle petominutne pauze nastavljen je pod svetlima preostala tri reflektora, pošto je procenjeno da je vidljivost dovoljna s obzirom da krav nije bilo moguće rešiti u razumnom roku.

Iako je situacija prisutnima na tribinama u jednom momentu bila i simpatična, možda i iz muke, pa su blicevima mobilnih telefona želeli da pojačaju jačinu svetlosti, izvesno je da Nišlijama ovaj kiks nije ni najmanje trebao s obzirom da su odgovorni ljudi iz UEFA imali niz zamerki koje će Radnički morati da otkloni ukoliko bude želeo da meč trećeg kvalaifikacionog kola odigra na „Čairu“.

Pod uslovom da se Nišlije u njemu nađu…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike