Prvi zvanični intervju Kristijana Eriksena kao igrača Junajteda: Lepo je biti deo istorije, došao sam da igram! (VIDEO)

26.07.2022

16:17

0

Priznao je Danac i ko je bio presudan da u budućnosti nosi crveni dres

Prvi zvanični intervju Kristijana Eriksena kao igrača Junajteda: Lepo je biti deo istorije, došao sam da igram! (VIDEO)
0MET6056(1) - Copyright MN Press

Kristijan Eriksen je novi fudbaler Mančester junajteda, vest koja je obradovala svakog istinskog ljubitelja sporta, naročito kada se podsetimo da je pre nešto više od godinu dana bilo pitanje da li će uopšte i igrati.

Preživeo je Danac dramu na Evropskom prvenstvu, kada je doživeo srčani udar na terenu, a posle duže pauze, vratio se aktivnom fudbalu. Najpre mu je bilo zabranjeno da  u pojedinim ligama nastupa, te je usledio transfer u Brentford, odakle stiže u Mančester. 

- Veoma, veoma veliki klub, ako ne i najveći. Ako izgovorite njegovo ime, svi će znati. Lepo je biti delić istorije ovakvog kluba - kazao je Eriksen u prvom intervjuu kao igrač Crvenih đavola.

Kako ističe, veliki uticaj na njegov dolazak imao je Erik Ten Hag

- Da, došao sam ovde i zbog njega, došao sam da igram fudbal, ne samo zbog grba. Razgovarao sam sa njim o njegovim idejama, a moj stil fudbala se poklapa sa njegovim - naveo je Danac, re progovorioo ciljevima ekipe:

- Cilj je definitivno da osvojimo nešto. Gledao sam sve predsezonske utakmice, izgledamo dobro. Nadam se da će navijači doći i uživati u fudbalu - istakao je Eriksen. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike