Mančester siti odveo dete Partizana na lekarske preglede: Filip Stevanović potpisuje za "građane"

23.10.2020

13:47 >> 14:51

0

Mladi fudbaler Partizana overiće uskoro ugovor na četiri i po godine sa premijerligašem

Mančester siti odveo dete Partizana na lekarske preglede: Filip Stevanović potpisuje za "građane"
Copyright MN Press

Prema pisanju portala “Mozzartsport”, mladi fudbaleri Partizana staviće potpis na ugovor sa Mančester sitijem, ako pregledi na jednoj beogradskoj klinici pokažu da ne postoji nijedna prepreka za saradnju najvećeg talenta našeg fudbala i premijerligaša.

Ugovor će važiti četiri i po godine, pri čemu će do kraja sezone Stevanović imati status pozajmljenog fudbalera kao prilikom transfera Strahinje Pavlovića u Monako.

Prema istom izvoru crno-beli su ranije dobijali od “građana” obeštećenje od 8.000.000 evra, ali taj važni detalj mogao bi da bude objavljen u subotu kada će biti potpisan ugovor. Ukoliko sve ostvari prema očekivanjima uprave crno-belih, Stevanović će biti drugi fudbaler koji iz Humske odlazi u Siti. Pre 18-godišnjeg krila kod “građana” je završio crnogorski reprezentativac Stefan Savić za 12.000.000 evra.

Mančester siti već pod ugovorom ima trojicu srpskih fudbalera: braću Luku i Ivana Ilića iz Crvene zvezde i Slobodana Tedića iz Čukaričkog. Ovaj trio nije još debitovao u dresu engleskog kluba i zasad se nalaze na pozajmicama: Luka Ilić u Tventeu, mlađi brat u Veroni i Tedić u holandskom Cvoleu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike