Ninković otpušten iz bolnice i sav je u zavojima: Ima blagi potres mozga, polomljene prednje zube i posekotinu na jeziku (FOTO)

24.10.2020

22:08 >> 08:27

0

Nikolin otac Branimir je rekao da, na sreću Nikola nema teške povrede glave, što je u početku bilo sumnjivo lekarima u bolnici

Ninković otpušten iz bolnice i sav je u zavojima: Ima blagi potres mozga, polomljene prednje zube i posekotinu na jeziku (FOTO)
Copyright MN pres

Fudbaler Nikola Ninković je napustio bolnicu u Sisku posle teške saobraćajne nesreće koju je danas doživeo u Hrvatskoj i on je na putu za Beograd.

Nikolin otac Branimir je rekao da, na sreću Nikola nema teške povrede glave, što je u početku bilo sumnjivo lekarima u bolnici.

Na prijemu su lekari konstatovali blagi potres mozga, posekotinu na jeziku i polomljene prednje zube, verovatno od udarca nakon što se otvorio vazdušni jastuk.

– Nikola je vikend proveo u Srbiji i vraćao se u Italiju. Ispatili smo ga oko pola dva, a posle četiri popodne javio je bratu Nemanji da je imao udes. Bio je svestan, policija je obavila uviđaj, a on je smešten u bolnicu. Sve vreme, od juče smo u kontaktu sa lekarima i zahvalni smo im za sve što su preduzeli. Nikola će ostati u Beogrdu nekoliko dana, pošto mu je savetovano da miruje – kaže Ninkovićev otac za Telegraf.rs.

Foto: Instagram

Nepoznato je kako se dogodila nesreća u kojoj je, na sreću, mladi fudbaler ostao nepovređen.

Pretpostavlja se da je automobil kojim je upravljao Ninković udario u kamion u trenutku nepažnje, kada je “bacio pogled” na saobraćajnu nesreću koja se dogodila u kontra smeru i gde se odvijao uviđaj.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike