Bremer stigao na medicinske preglede, Juve želi štoperski tandem od Brazilca i Srbina

20.07.2022

08:48

0

Autor: 24sedam

Torinska "stara dama" dovela igrača iz redova gradskog rivala

Bremer stigao na medicinske preglede, Juve želi štoperski tandem od Brazilca i Srbina
bremer - Copyright printscreen

Juventus nastavlja da stvara super-tim za sledeću sezonu. Samo dan pošto su prodali Bajernu holandskog defanzivca Matijsa De Lihta, u sportski centar u Vinovu stigao je Brazilac Bremer, najbolji igrač Torina i po mnogima najbolji defanzivac u Seriji A.

Bremer je snimljen kako potpisuje navijačima autograme pre lekarskih pregleda, a ako sve prođe u najboljem redu očekuje se da tokom dana bude završena ceremonija potpisivanja ugovora i njegovo predstavljanje medijima.

Profimedia
Nikola Milenković

Tu se neće završiti priča o pojačanjima. Juventus je u odnosu na prošlu sezonu pretrpeo značajne promene u poslednjoj liniji. Osim Holanđanina, u ekipi više nije ni Kjelini, koji će u nastavku karijere igrati u američkoj MLS za Los Anđeles zajedno sa Geretom Bejlom, a veliko je pitanje i šta će dalje biti sa Ruganijem.

U Italiji raste uverenje da bi sledeći potez uprave "stare dame" mogao da bude dovođenje Nikole Milenkovića iz Fiorentine. Na ovakvo raspoloženje utiče i "hlađenje" Juvea od ideje da dovede Španca Paua Toresa iz Viljareala, koji je veoma skup, dok bi za Srbina obeštećenje bilo između 15 i 20 miliona evra.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike