Bekam može da odahne, progoniteljka ide pod ključ! Dolazila je ispred kuće, govorila mu da ga voli i tvrdila da joj Viktorija duguje novac!

13.07.2022

05:03

0

Autor: 24sedam

"Bio sam zabrinut šta bi mogla sledeće da uradi"

Bekam može da odahne, progoniteljka ide pod ključ! Dolazila je ispred kuće, govorila mu da ga voli i tvrdila da joj Viktorija duguje novac!
Dejvid Bekam - Copyright Profimedia/Chryslene Caillaud/Panoramic/Bestimage

Proslavljeni engleski fudbaler Dejvid Bekam živeo je u strahu od progoniteljke koja mu je slala pisma i pojavljivala se ispred njegovog doma, saopštili su njegovi advokati pred sudom u Engleskoj.

Osoba koja je progonila Bekama mentalno je poremećena, zove se Šeron Bel i živi u Votfordu.

- Bio sam zabrinut šta bi mogla sledeće da uradi - glasila je izjava Bekama koja je pročitana pred sudom.

Belova je Bekamu poslala prvo pismo 5. jula prošle godine u kom je rekla da će ga posetiti u njegovom domu u Londonu i da je adresu dobila od privatnog detektiva. Ona je navela i svoja osećanja prema bivšem fudbaleru i dodala da joj njegova supruga Viktorija Bekam duguje novac.

Bekamova prokoniteljka pojavila se 9. jula 2021. ispred doma Bekamovih, ali je otišla kada joj je obezbeđenje reklo da je promašila adresu.

Slične radnje Britanka je ponovila u septembru prošle godine kada je u pismu najavila da će doći na ćaskanje, kao i da nije naoružana. Belova je u pomenutom pismu navela i da ju je Tom Kruz, proslavljeni holivudski glumac i Bekamov prijatelj, "stvarno uznemirio".

U trećem pismu iz oktobra 2021. Belova je Bekamu rekla da ga voli i da je tako otkad su bili deca.

Bekam je u izjavi rekao da nikad u životu nije video svoju progoniteljku i da je njeno ponašanje nestabilno i nepredvidivo.

- Osetio sam da je rečnik u pismima postao sve više emotivan i preteći za mene i moju porodicu i to me uznemirilo - naveo je Bekam.

Sudija Majkl Snou naložio je da Belova ostane u pritvoru u odgovarajućoj ustanovi na osnovu Akta o mentalnom zdravlju i ona neće snositi pravne posledice.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike