Radonjić predstavljen u Torinu! Već dva Srbina su tamo, stigao i treći! (FOTO)

07.07.2022

10:38

0

Autor: 24sedam

Reč je o pozajmici za narednu sezonu

Radonjić predstavljen u Torinu! Već dva Srbina su tamo, stigao i treći! (FOTO)
Nemanja Radonjić - Copyright MN Press

Fudbaler Olimpika iz Marselja i srpski reprezentativac Nemanja Radonjić, predstavljen je kao novo pojačanje Torina. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde će narednu sezonu igrati na pozajmici u italijanskom klub, dok će Torino potom biti u obavezi da otkupi njegov ugovor za dva miliona evra.

Radonjić (26) je u mlađim kategorijama igrao za Železničar i Radnički iz Niša, Partizan i Vitorul.

Onda je 2014. potpisao ugovor sa Romom, a onda je igrao na pozajmicama u Empoliju i Čukaričkom. Radonjić je 2017. raskinuo ugovor sa Romom, a sezonu 2017/2018. je proveo u Crvenoj zvezdi. Srpski napadač je 30. avgusta 2018. godine potpisao petogodišnji ugovor sa Olimpikom, uz obeštećenje od 14 miliona evra sa bonusima.

Srpski napadač se nije najbolje snašao u francuskom klubu, potom je igrao na pozajmici u Herti, a prošlu sezonu je proveo takođe na pozajmici u Benfiki. On će u Torinu nositi dres sa brojem 49.

U Torinu već igraju dvojica srpskih reprezentativaca Saša Lukić i Vanja Milinković-Savić.

- Spreman sam za ono što sledi i srećan što sam se posle šest godina vratio u Italiju. Sašu Lukića znam više nego dobro. Znam ga bolje od Vanje.

Svaki dan sam razgovarao sa njim i on mi je sve najlepše pričao o gradu, klubu, navijačima - rekao je Radonjić za zvanični sajt kluba.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike