Partizan trojkom obeležio prvu pobedu Stolice! Andrade debitovao golom u crno-belom! (VIDEO)

28.06.2022

17:48

0

Autor: 24sedam

Valjak savladao Spartak iz Trnave u Sloveniji

Partizan trojkom obeležio prvu pobedu Stolice! Andrade debitovao golom u crno-belom! (VIDEO)
FKP-SPARTAK-TRN-28-06-2022-7998-01 - Copyright Promo/FK Partizan/Miroslav Todorović

Ilija Stolica upisao je prvi trijumf na klupi Partizana. Posle neuspeha na premijeri protiv Kluža, njegovi izabranici su značajno popravili utisak u duelu sa Spartakom iz Trnave, koji je u drugom pripremnom meču u Sloveniji savladan 3:0.

Još jednom je Stolica bio prinuđen da meč počne bez klasičnog štopera u poslednjoj liniji, i u drugom duelu nije mogao da računa na najboljeg strelca Rikarda Gomeša, ali to njegovim pulenima večeras nije smetalo da slave relativno rutinsku pobedu.

Dobio je poslednji novajlija Valjka Patrik Andrade priliku da debituje u crno-belom dresu od prvog minuta i na tome se odužio golom početkom drugog poluvremena, kojim je raspršio nade rivala da bi mogao da izbegne poraz.

Vezista sa Zelenortskih ostrva je za sat vremena na terenu nagovestio da bi trebalo da bude veliko pojačanje kluba iz Humske u nastupajućoj sezoni, koju bi mogao da obeleži i Ljubomir Fejsa.

Nekadašnji reprezentativac Srbije konačno je pregrmeo sve probleme sa kojima se susretao od momenta kada se zimus vratio u Partizan, a asistencijom za gol Lutovcu pokazao je da fudbalsko umeće nije iščezlo iz njegovih nogu.

U odsustvu Rikarda, ulogu centralnog napadača na današnjem meču preuzeo je Kvinsi Menig, koji je bombom u 37. minutu načeo Spartak, koji je crno-belima samo jednom ozbiljno pripretio na isteku pola sata igre, pri rezultatu 0:0.

PARTIZAN: Stevanović - Filipović, Jevtović, Šehović, Urošević - Fejsa, Andrade, Natho - Lutovac, Menig, Holender. Igrali su još: Popović, Saničanin,Terzić, Baždar, Petković, Stašević i Vlahović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike