Stanojević: Nedostajalo je koncentracije, Đuričić: Prevazišli smo sebe

26.10.2020

18:19

0

Autor: Adam Štulić

Treneri Partizana i Radničkog u različitom raspoloženju posle derbija na Čairu

Stanojević: Nedostajalo je koncentracije, Đuričić: Prevazišli smo sebe
Copyright MN Press

Dobili su fudbaleri Partizana poklon u nedelju uveče (Zvezda na “Marakani” igrala bez golova protiv Javora), priliku da se koliko toliko vrate u borbu za šampionsku titulu, ali je ona u ponedeljak uveče još dalje nego što je bila dan ranije.

Porazom u Nišu od Radničkog (1:0), izabranici Aleksandra Stanojevića imaju devet bodova manje u odnosu na najvećeg rivala, a razloge neuspeha na “Čairu” pokušao je, u izjavi za “Arenu sport” da potraži strateg “valjka”.

– Imali smo puno šansi, nismo ih iskoristili, dok je protivnik jednom prešao centar i dao nam gol. Nismo u završnici bili koncetrisani, imali smo puno bočnih lopti, ali nismo uspeli da postigneemo gol – rekao je vidno neraspoloženi Stanojević.

Nema kraja blamiranju Partizana ove jeseni: Radnički slavio na Čairu golom Pantelića

Crno-bele je od ozbiljnije borbe za titulu udaljio čovek koji je do letos bio jedan od najzaslužnijih za sjajan fudbal koji se igrao u Humskoj u eri Sava Miloševića, njegov nekadašnji prvi pomoćnik Milan Đuričić.

– Nije mi lako… Lepa je pobeda, vodim ovaj tim, ove sjajne moomke, ali postoje emocije. Ipak, uvek ću da pokušam da pobedim, to je sportski i ljudski. Partizanu želim da pobedi sve do kraja, naravno osim Radničkog. Moji momci imaju još mnogo da rade, ovo im je veliki stimulans. Možda smo danas i prevazišli sebe – kazao je Đuričić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike