Zvezdin nestašni dečko muči francuskog velikana! Olimpik ne zna šta će sa Radonjićem!

28.06.2022

05:03

0

Autor: 24sedam

Srpski reprezentativac ne bi da menja sredinu

Zvezdin nestašni dečko muči francuskog velikana! Olimpik ne zna šta će sa Radonjićem!
Nemanja Radonjić - Copyright Profimedia/Norbert Scanella/Panoramic/Bestimage

Bio je Nemanja Radonjić jedna od najvećih investicija Olimpika iz Marselja kada je 2018. godine francuski velikan Crvenoj zvezdi platio 12 miliona evra za transfer srpskog reprezentativca.

Ipak, nestašni dečko srpskog fudbala posle sasvim zadovoljavajućeg starta nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu u timu francuskog velikana, pa je sreću u prethodne dve sezone pokušao da pronađe na pozajmicama u Herti i Benfiki.

Period u nemačkom bundesligašu, koji je baš Radonjićevom velikom zaslugom pre dve sezone ostao u elitnom rangu takmičenja, bio je znatno plodonosniji za nekadašnjeg Partizanovog đaka, koji se nedavno vratio u Marselj posle neslavne jednogodišnje epizode u Lisabonu.

 „Lekip“ piše da se čelnici Olimpika sada nalaze u velikoj dilemi šta da urade sa Radonjićem. Ugledni francuski list ističe da će reprezentativac Orlova sigurno biti na početku priprema velikana iz Marselja, kao i da ne bi imao ništa protiv da ostane u klubu do kraja ugovora narednog leta.

S druge strane, rukovodstvo Olimpika volelo bi da pronađe trajno rešenje u slučaju brzonogog srpskog fudbalera, ali im najveći problem predstavlja velika plata koju će teško dobiti na bilo kom drugom mestu.

U zaključku „Lekip“ ističe da bi Olimpik bio spreman da prihvati skoro pa svaku ponudu, uz dodatak da će odlazak ofanzivca biti komplikovan za rešavanje.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike