FIFA presudila Partizanu! Crno-beli Asanu plaćaju 453.281 evro i skoro 900.000 dinara!

27.06.2022

06:37

0

Autor: 24sedam

Japanac je pre godinu dana svojevoljno napustio klub zbog neisplaćenih zarada

FIFA presudila Partizanu! Crno-beli Asanu plaćaju 453.281 evro i skoro 900.000 dinara!
Takuma Asano - Copyright MN Press

Verovali su čelnici Partizana da će dobiti spor sa japanskim internacionalcem Takumom Asanom koji je prošle godine svojevoljno napustio klub.

Razlog su kako je brzonogi fudbaler tvrdio neisplaćene zarade.

- Raskinuo sam ugovor sa Partizanom. Klub me nije redovno plaćao, niti je na vreme pokrivao ostale moje troškove, kao što nije ni odgovarao na moje zahteve da se problem reši. Boli me što odlazim pod ovako nesrećnim okolnostima jer je Partizan važna stanica u mojoj karijeri. Zahvalan sam svima koji su me iskreno podržavali za vreme boravka među crno-belima, uključujući Savu Miloševića, koji me je i doveo, Aleksandra Stanojevića, jer je uvek verovao u mene, izuzetne saigrače i članove stručnog štaba, kao i navijače koji su uvek verovali u mene i ekipu. Hvala vam iz dubine duše - napisao je, između ostalog, Asano u oproštajnoj poruci.

Dve strane nisu uspele da se dogovore oko toga "ko je kriv". Zbog toga je presudila Međunarodna fudbalska federacija (FIFA). I bukvalno presudila - Partizanu!

Klub iz Humske mora da isplati fudbaleru, koji igra za Bohum, 453.281 evro i još 898.467 dinara, prenose saznanja domaći mediji. Svakako nije ono čemu su se crno-beli nadali pred početak važne sezone.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike