Nova Voša prvi put nije pobedila! Prvak Slovenije odoleo Staroj dami!

26.06.2022

18:59

0

Autor: 24sedam

Bez golova na pripremnom meču u Dravinji

Nova Voša prvi put nije pobedila! Prvak Slovenije odoleo Staroj dami!
20210805mmZukic - Copyright MN Press

Vojvodina je u Dravinji odigrala i treći pripremni meč, ali posle pobeda nad Borcem (1:0) i Maricom (3:0), mreže protiv vicešampiona Slovenije Kopera su ostale netaknute 0:0.

Vojvodina je protiv najjačeg rivala na pripremama u Sloveniji odigrala dosta dobro u prvih 45 minuta. Imali su izabranici trenera Milana Rastavca nekoliko dobrih prilika preko Vukčevića, Zukića i Ivanovića, ali nisu imali i dobru realizaciju, dok je odbrana tima funkcionisala veoma dobro i nije dozvolila rivalu nijedan udarac ka golu golmana Nikole Simića.

"Lale" su igrale raznovrsno, bilo je dosta dobrih akcije preko krilnih pozicija, a možda Vukčević je u 4. i 21. minutu propustio one dve najzrelije.

Drugi deo meča u Dravinji bio je slabijeg intenziteta i bez nekih velikih prilika sve do samog kraja, ako izuzmemo priliku Vidakova. Uglavnom se vodila između dva šesnaesterca, uz neke pokušaje iz prekida i sa distance. Golman Vojvodine je u finišu zaustavio jedan dobar napad Kopera koji je bio nešto agilniji u drugom delu, dok je Baraj u poslednjem minutu propustio udarcem glavom da donese pobedu.

Trener Milan Rastavac bio je zadivoljan iako su mreže kirovale.

- Ovom utakmicom sam i najzadovoljniji. Bila je najzahtevnija u svakom smislu. Dobro smo odgovorili većini zadataka. Ima prostora za rad i unapređenje. Polako sklapamo tim. Mladi igrači osciliraju. Ima deo utakmice gde briljiraju, pa zatim kada greše, ali smo spremni za to. Imamo strpljenja. Novajlije su kratak period sa nama, polako se uklapaju. Mura nam je generalna proba, spremamo se da pripremimo ne samo startnih 11, već ceo tim - rekao je Rastavac na za TV Arena sport.

Vojvodina je nastupila u sastavu: Simić, Stevanović, Milanov, Jelenković, Lazarević, Zukić, Busnić, Nešković, Ivanović, Vukčević, J. Milošević. Igrali su još: Kopitović, Devetak, Đorđević, Vidakov, Bastajić, Bjeković, Simić, Milosavljević, Topić, Baraj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike