Inter aktivirao bombu! Meaca slavi - vraća se Lukaku!

21.06.2022

19:42

0

Autor: 24sedam

Snažni napadač ponovo u dresu „neroazura“

Inter aktivirao bombu! Meaca slavi - vraća se Lukaku!
Romelu Lukaku - Copyright Profimedia

Izgleda da je završeno. Inter je aktivirao svoju bombu letnjeg prelaznog roka u liku Romelua Lukakua! Gotovo svi najugledniji evropski mediji večeras su objavili da su italijanski vicešampion i Čelsi postigli dogovor oko modela po kojem će snažni belgijski napadač posle jedne sezone ponovo zaigrati u dresu „neroazura“.

Navodno, do ozvaničenja saradnje ostalo je da se utanače još neke sitnice. Ono što je najvažnije – Inter će Lukakuova pozajmica do kraja sezone koštati osam miliona evra plus bonusi, a klub sa „Đuzepe Meace“ neće imati opciju obaveznog otkupa ugovora, već će to moći da uradi narednog leta ukoliko postigne dogovor sa londonskim klubom.

Podsetimo, Lukaku je prošlog leta napustio Inter pošto je prethodno sa milanskim velikanom prekinuo dugogodišnju dominaciju Juventusa italijanskim fudbalom. Ipak, finansijski problemi „neroazura“ omogućili su belgijskom reprezentativcu da se vrati na „Stamford bridž“, ali obnova saradnje nije dala očekivani rezultat nijednoj strani, pa niko nije previše žalio zbog prevremenog prekida saradnje.

U prvom mandatu u Interu Lukaku je postigao čak 30 golova na 44 meča uz 10 asistencija, od čega je 24 pogotka dao u Seriji A osvojivši tako titulu najboljeg strelca Kalča.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike