Dobro je bilo na Zlatiboru, od Slovenije krećemo udarnički! Stanković najavio drugu fazu priprema

19.06.2022

12:17

0

Autor: 24sedam

Zvezdin trener očekuje da tek kompletira tim u "deželi"

Dobro je bilo na Zlatiboru, od Slovenije krećemo udarnički! Stanković najavio drugu fazu priprema
stanković - Copyright FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković sumirao utiske posle odrađenog prvog dela priprema na Zlatiboru i istakao da je zadovoljan dosadašnjim radom. 

- Imali smo dobre uslove i izvanredno vreme koje nas je poslužilo, nije bilo ni mnogo vruće, tako da smo uspeli da ispunimo sve ono što smo zacrtali. Ovih sedam dana je obeležio teži rad, baziran na fizičkoj spremi. U Sloveniji ćemo da sa bavimo više taktikom, uigravanjem, imaćemo tri prijateljske utakmice, poslednju sa Zenitom u Sočiju. Prezadovoljan sam, svi su bili na broju, momci koji su bili sa reprezentacijama će nam se pridružiti u Sloveniji, plus jedno ili dva pojačanja već u Sloveniji. Imali smo dobar ritam, mladi su se uklopili, nekome je malo teže palo, nekome nije, ali sve je to normalno - poručio je Stanković.
 
Govorio je Stanković i o kontrolnoj utakmici koja je odigrana poslednjeg dana priprema na Zlatiboru. 
 
- Uvek težimo da posle sedam dana napornog rada nagradimo momke sa jednom prijateljskom utakmicom, da odigramo dva poluvremena, ovoga puta smo odigrali dva puta po 30 minuta. Mislim da je sasvim dovoljno, sa nekim igračima nismo želeli da rizikujemo, zadovoljan sam, istrčali su ono što smo zamislili. Imaće sada dan i po, dva odmora i idemo udarnički u Sloveniju - zaključio je Stanković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike