Renesansa malog Redinga i dalje traje: Paun ostvario sedmu pobedu u Čempionšipu (video)

27.10.2020

22:54 >> 23:20

0

Vodeći tim slavio protiv Blekburna u gostima, a Votford osvojio bod u duelu sa Vikombom

Renesansa malog Redinga i dalje traje: Paun ostvario sedmu pobedu u Čempionšipu (video)
Copyright 27th October 2020; Ewood Park, Blackburn, Lancashire, England; English Football League Championship Football, Blackburn Rovers versus Reading ; Reading manager Veljko Paunovic hugs Andy Rinomhota of Reading after the match ends with a 2-4 Reading win,Image: 565875892, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Jesen 2020. godine ostaće zapisana zlatnim slovima u analima malog Redinga. Lider šampionata predvođen srpskim stručnjakom Veljkom Paunovićem ostvario je i sedmu pobedu, pa sada posle osam kola u Čempionšipu drži čelo tabele sa čak sedam bodova viška ispred drugoplasiranih Svonsija i Votforda koji su prikupili 15 bodova.

Krenuo je Reding opet jako od samog početka, pa su domaći morali priznati da su se našli u mat poziciji već posle nekoliko desetina sekundi. Strelac je bio Mejite u prvom dodiru sa loptom., ali su mu mnogo pomogli nespretni igrači protivničke ekipe. Ipak, koliko god da je brzo došlo vođstvo, na isti način je prkockano. Igrao se 3. minut, a Armstrong je ponovo doveo meč u egal, pa se krenulo ispočetka.

Međutim, ovaj Paunovićev Reding pokazao je osobine mlade reprezentacije Srbije sa SP na Novom Zelandu 2015. godine. Kada se očekivalo da igrači Blekburna krenu snažno protiv demoralisanog gosta, usledio je hladan tuš. I to kakav. za svega tri minuta na semaforu je stajalo 1:3 za Reding, jer su Olise i Loren bili dovoljno koncentrisani u 15. i 18. minutu da donesu nenadoknadivu prednost svojoj ekipi.

Sve što je Blekburn uspeo da uradi do kraja meča je da preko Armstronga dođe do 2:3, ali je Lukas Žoao rešio sve dileme oko pobednika golom u 82. minutu.

Votford Vladimira Ivića sa još jednog gostovanja odnosi bod. Kao i u prošlom kolu protiv Bornmauta, i u meču sa Vikombom su u jednom trenutku bili u prednosti, ali su u nastavku meča dozvolili rivalu da izjednači. Uprkos rasprodaji bodova, “stršljenovi” se nalaze na deobi drugog mesta sa Svonsijem.

Reding već u petak gostuje Koventriju, dok Votford ide na noge Barnsliju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike