Nije da će biti lako, ali Čukarički veruje u trijumf! Ima vremena, spremićemo se za Rasing!

15.06.2022

15:01

0

Autor: 24sedam

Ekipa iz Beograda u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije igraju sa ekipom iz Luksemburga

Nije da će biti lako, ali Čukarički veruje u trijumf! Ima vremena, spremićemo se za Rasing!
dusan_kerkez - Copyright Promo/FK Čukarički

Uvek se o volji žreba može polemisati sa temom - moglo je bolje, ali i lošije. Ponekad ipak treba biti realan pa reći da su kuglice bile dobre prema nekom od naših klubova.

Za Radnički smo to već konstatovali, a slično ćemo reći i za fudbalere Čukaričkog. Oni će u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije igrati sa predstavnikom Luksembruga Rasing Unionom.

- U Evropi nema lakih rivala, znali smo to i pre žreba. Ostaje nam da se maksimalno spremimo za Luksemburžane, čiji fudbal je u velikom usponu. Do prvog evropskog ispita u Luksemburgu ima još dosta vremena, ostaje nam da se na Bledu spremimo za sve izazove koji nas očekuju. Najpre za start u Super ligi, s obzirom na to da nas pre duela protiv Rasing Uniona očekuju i dva teška meča, protiv odličnog TSC i ekipe Novog Pazara u gostima – kazao je šef struke Čukaričkog Dušan Kerkez.

Jedan od najiskusnijih u timu Čukaričkog, kapiten Marko Docić, istakao je zadovoljstvo zbog žreba, ali ujedno i pozvao na oprez.

- Moramo da budemo zadovoljni žrebom. Protivnika još uvek ne poznajemo, ali ćemo imati dovoljno vremena do prve utakmice koja je za nešto više od mesec dana. Očekujem da prođemo u treće kolo, to nam je svakako cilj. Ni sa jednom ekipom u ovakvom takmičenju nije lako, neće biti ni sada. Opet, imamo dovoljno iskustva, siguran sam da smo se i dobro pojačali, sa momcima koji imaju internacionalnog iskustva, to će nam mnogo značiti u Ligi konferencije – kazao je Docić.

Prvi meč će biti odigran u Luksemburgu 21. jula, a revanš nedelju dana kasnije u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike