Navijači iznenadili Zvezdine igrače na treningu: Aplauz za požrtvovanje i borbu

15.06.2022

04:47

0

Među crveno-belima ponovo je i Ibrahim Mustafa

Navijači iznenadili Zvezdine igrače na treningu: Aplauz za požrtvovanje i borbu
fkcz trening - Copyright Foto: FK Crvena zvezda

Aktuelni, petostruki uzastupni šampioni Srbije, fudbaleri Crvene zvezde, okupili su se u ponedeljak, pred početak nove sezone.

Crveno-beli prvi deo priprema obavljaju na Zlatiboru, a večerašnji trening obavili su na prijatnoj temperaturi, u sjajnoj atmosferi.

Izabranici Crvene zvezde sa tribina su imali veliku podršku navijača, dok je bilo i slučajnih prolaznika, ali istinskih ljubitelja crveno-bele boje.

Na jednom delu terena su radili treneri Nenad Milijaš i Nikola Popović, dok su na drugom trening vodili Nenad Sakić i novi član našeg stručnog štaba Vladimir Radenković, dok je sve nadgledao šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Imali su igrači crveno-belih zahtevne zadatke, pa su tako morali da sprovedu akciju u sprintu za pet sekundi, a prostor na kojem su igrali jeste bila polovina terena. Na svakom golu su se smenjivala dva čuvara mreže i naizmenično pokušavala da sačuvaju svoj gol.

Nakon pola sata, usledila je promena, pa su vežbali podeljeni u ekipe po četiri igrača na skraćenom prostoru. Taj deo treninga završen je posle petnaest minuta, a vidno izmoreni igrači su sa terena ispraćeni snažnim aplauzom. 

 
Mladi igrač Zvezde, Ibrahim Mustafa,koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Novom Pazaru, ponovo se našao među crveno-belima.

- Iskreno, veoma sam srećan zbog povratka u Zvezdu i zaista nema mesta kao što je Crvena zvezda. Mislim da je sve dobro prošlo kada je u pitanju moj boravak u Novom Pazaru, imali smo dobar tim, odlične navijače. Dao sam sve od sebe, ali mislim da mogu da pokažem još dosto toga. Bilo je dobro iskustvo za mene, prvi put sam igrao Superligu. To mi je izuzetno značajno, postigao sam četiri gola, upisao dve asistencije, zahvalan sam zbog toga - istakao je Ibrahim Mustafa. 
 
Osvrnuo se i na napredak u prethodnom periodu, ali i o pripremama na Zlatiboru.
 
- Napredovao sam mnogo, poslednje dve sezone sam proveo u Prvoj ligi Srbije i u poređenju sa mojim igrama iz sezone koja je tek za nama mislim da je razlika evidentna. Što se tiče priprema, za sada je sve u najboljem redu, svi su izuzetno fini i uvek nasmejani, slažem se sa svima. Posebno sam blizak sa Ohijem i on mi najčešće daje savete. Provodimo dosta vremena zajedno, zajedno smo i u sobi, u slobodno vreme igramo igrice, gledamo smešne klipove ili spavamo. Nisam još uvek umoran, od kada smo započeli pripreme sve je u najboljem redu i za sada se umor ne oseća. 
 
Istakao je mladi igrač Crvene zvezde da je ovaj deo priprema najvažniji.

- Na nama je da vredno treniramo, sve polazi od tog terena i moramo da odradimo dobre pripreme pred početak sezone. Mister me često savetuje, to je činio i pre nego što sam otišao na pozajmicu, njegove reči mi zaista mnogo znače i motivišu da pokažem zašto sam ovde - zaključio je Ibrahim Mustafa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike