Partizanovo dete na leto puni kasu iz dobro poznatog novčanika! Smeši mu se Španija

21.04.2022

12:58

0

Autor: 24sedam

"Zlatna koka" crno-belih ponovo dolazi iz sopstvenog pogona

Partizanovo dete na leto puni kasu iz dobro poznatog novčanika! Smeši mu se Španija
partizan4 - Copyright FK Partizan

Uprava Partizana razmišlja o popuni budžeta za narednu sezonu, a to po automatizmu povlači priču o transferu igrača iz Humske. Crno-beli prošlog leta nisu napravili nijedan veći transfer, a naredni prelazni rok mogao bi da odvede iz kluba talentovanog 18-godišnjeg centarfora Marka Milovanovića.

Uprava kluba pregovara sa nekoliko evropskih ekipa, a kako 24sedam saznaje najozbiljnije se odmaklo u razgovorima sa španskom Almerijom.

 

Milovanović je jesenas skrenuo pažnju na sebe, ali nije zadržao taj trend igračkog rasta tokom ovog proleća. Delom su za to zaslužni pehovi sa povedom tokom priprema, pa kasnije preležani covid-19 i još jedna povreda, ali postoje tu i objektivne "zasluge" trenera Stanojevića, koji često nije želeo da mu daje više vremena za igru uprkos interesu svih da 18-godišnji centrafor bude što češće "u izlogu".

Partizan je zimus tražio 10.000.000 evra za njegov potpis, ali taj novac može samo da sanja na leto, jer nema statistiku koja bi bila pokriće za toliko obeštećenje. Brojke kažu da je od februara Milovanović proveo u igri oko 200 minuta na devet utakmica u Superligi i iza sebe nema postignut gol. To slabi pregovaračku poziciju crno-belih, pa je objektivnije da se očekuje 5.000.000 evra uz bonuse i procente od dalje prodaje.

Partizanova uprava ima iskustva u pregovorima sa Almerijom u kojoj je pre dva leta završio Umar Sadik za obeštećenje od 5.000.000 evra plus bonuse (preko 50 nastupa - 500.000 evra, 25 golova - 500.000 evra) i procente od naredne prodaje (40 odsto). Očigledno da se Sadiku priprema za odlazak iz Almerije i da bi njegova zamena mogla da dođe iz Humske.  

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike