Murinjo besan posle šokatnog poraza: Doneo odluku koja se neće svideti igračima

29.10.2020

21:04 >> 21:13

0

Autor: Milan Nastić

Antverpen iznenadio Totenhem

Murinjo besan posle šokatnog poraza: Doneo odluku koja se neće svideti igračima
Copyright Tanjug/ (AP Photo/Francois Walschaerts)

Antverpen je napravio najveće iznenađenje u Ligi Evrope. Belgijski tim je bio bolji od mnogo poznatijeg Totenhema rezultatatom 1:0. Čovek odluke bio je Rafaelov u 29. minutu na asistenciju Mbokanija.

Treba istaći da menadžer “pevaca” Žoze Murinjo na teren poslao dosta izmenjen tim u odnosu na Premijer ligu, predvođeni Bejlom, ali i pored toga što su imali incijativu tokom čitavog meča, nisu uspeli da ostvare pozitivan rezultat na godstovanju. Najbolji pokazatelj je da su imali čak 16 šuteva na gol, ali samo su dva išla u okvir.

Naime, Joveljić iz Volfsbergera je postigao treći gol iz penala za austrijsku ekipu, koja je nanela ubedljiv poraz Fejnordu kao gost rezultatom 4:1

Portugalac je u nastavku meč na teren ubacio Kejna i Sona, ali ni oni nisu uspeli da preokrenu rezultat, i Antverpen je na kraju stigao do važnih bodova u Evroligi. Koliko je bio razaočaran igrom svog tima, preko instagram je zakazao za sutra pre podne u 11.00 trening i time kaznio igrače zbog loše partije protiv Antverpena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike