Veleizdaja u Mančesteru! Siti hoće Pogbu, nudi mu ogroman novac, igrač se premišlja, Engleska se trese!

07.05.2022

06:16

0

Da li ćemo gledati treći ovakav potres u 21. veku?

Veleizdaja u Mančesteru! Siti hoće Pogbu, nudi mu ogroman novac, igrač se premišlja, Engleska se trese!
profimedia-0368079664 - Copyright Profimedia

Sprema se prava transfer drama sa elementima tragedije u britanskom fudbalu: Mančester siti hoće na leto da dovede Pola Pogbu!

Francuzu u junu ističe ugovor, odbio je svaki razgovor o produženju ugovora, saigračima je saopštio tako što je izašao iz Votsap grupe, tako da je jasno da posle šest godina ponovo napušta Junajted.

Kako javlja Dejli mejl, sa oznakom "ekskluzivno", Siti traži načine kako da ga dovede za sledeću sezonu. Pep Gvardiola traži igrača sredine terena koji može da pokriva više uloga. To sada radi kapiten Fernandinjo (37), kome na leto ističe ugovor i koji je objavio da će posle toga napustiti klub.

A Pogba je prvi na spisku kandidata koji bi trebalo da pokriju rupu odlaskom povremenog kapitena Brazila. Ipak, stvari su daleko od gotovih, jer Francuz može da pregovara sa drugim klubovima još od januara.

Ipak, Siti svakako ima finansijsku moć da Pogbi ponudi unosan ugovor igraču koji na Old Trafordu zarađuje 290.000 funti nedeljno.

Ipak, novac nije glavno pitanje, već fudbalsko vaspitanje. Uprava "građana" tek treba da ubedi Pogbu da promeni vernost mančesterskim klubovima. Prema prvim informacijama, 29-godišnji igrač nije odmah odbacio taj poziv i svakako će razmotriti ponudu.

Drugi klubovi koji su zainteresovani za Pogbu su, naravno, PSŽ, ali i Juventus.

Da li će se ovaj šokantni transfer obistiniti, ostaje da se vidi. Ali, ako se ostvari, biće to treća "izdaja" u 21. veku u Premijer ligi. Prelazak Sola Kembela iz Totenhema u Arsenal 2001. i odlazak Karlosa Teveza iz Junajteda u Siti izazvali su ogromne kontroverze u svetu engleskog fudbala tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike