Zvezdin dželat ima samo teorijske šanse za titulu! Posle ovog Old Firma, "smeška" se Seltik

01.05.2022

13:10

0

Autor: 24sedam

Ostala su još tri kola u plej-ofu škotskog šampionata

Zvezdin dželat ima samo teorijske šanse za titulu! Posle ovog Old Firma, "smeška" se Seltik
20220317ivZvezdaRendzers63 - Copyright MN Press

Fudbaleri Seltika i Rendžersa su odigrali novo izdanje "Old Firma", ali pobednika nije bilo. Rezultat u najvećem derbiju Škotske, i jednom od najvećih gradskih u svetu bio je 1:1. Tako je trka za šampionski tron još nije rešena, mada Seltik i dalje ima šest bodova više, na tri kola do kraja takmičenja u plej-ofu, ujedno i sezoni. 

Poveo je Seltik u 21. minutu golom Žote, pa se na poluvreme otišlo sa prednošću domaćina od 1:0. Izjednačenje je doneo Fašn Sakala u 67. minutu.

Mogao je Sakala i u završnici da donese tri velika boda "policajcima", ali je posle situacije "jedan na jedan" pogodio bližu stativu gola Džoa Harta.

Kao što je rečeno, ostala su još tri kola, pa ćemo znati da li će se Seltik vratiti na tron, ili će Rendžers odbraniti titulu koju je osvojio posle decenijske vladavine najvećeg rivala.

Seltik ima još okršaje sa Hartsom, Dandi junajtedom i Madervelom, a Rendžers sa Dandi junajtedom, Ros Kauntijem i Hartsom.

Takođe, "policajci" imaju i revanš polufinala Lige Evrope. U prvom meču sa Lajpcigom, tim koji je eliminisao Crvenu zvezdu izgubio je 1:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike