Ovo što je Bejl učinio, nije čak ni Jović! Španci besni nakon poteza Velšanina, raskid ugovora sve izvesniji

01.05.2022

06:15

0

Real je sinoć slavio novu titulu La Lige

Ovo što je Bejl učinio, nije čak ni Jović! Španci besni nakon poteza Velšanina, raskid ugovora sve izvesniji
Copyright AP Photo/Frank Augstein

Fudbaleri Real Madrida sinoć su slavili 35. titulu prvaka Španije, a na prelepu atmosferu na stadionu "Santjago Bernabeu", senku je bacilo nepojavljivanje Gereta Bejla.

Kraljevski klub je trijumfom nad Espanjolom od 4:0 potvrdio osvajanje trofeja, a jedini koji se nije pojavio na ceremoniji nakon meča bio je Velšanin.

Kako Marka navodi, Bejl je utakmicu propustio zbog bolova u leđima, ali precizniji razlog izostanka sa proslave, nije poznat.

Španskim medijima takođe je pažnju privuklo i to što su se na terenu našli svi igrači sa porodicama, a među njima, bio je Luka Jović, zajedno sa Sofijom Miloševićem i sinom.

- Bejlu na stadionu nije bilo ni traga. Odvratan gest na dan radosti za ekipu i navijače. Bejl je uoči utakmice normalno trenirao, a nakon toga je rekao da ga bole leđa. Tu povredu lekarska služba nije uspela da ustanovi. Bejlova situacija je suprotna od one Edena Azara , koji je na stadion stigao u pratnji cele porodice. Iako je igrao vrlo malo, doveo je svoju decu na 'Bernabeu' da uživaju u zabavi. Isto tako su napravili i suspendovani igrači Jović, Načo i Militao. Svi su bili ujedinjeni osim Bejla, koji ostaje na marginama - navodi se u teksu Marke.

Bejl je u Kraljevski klub stigao 2013. godine, a ugovor mu ističe na kraju ove, te je sve izvesnije da produžetka saradnje neće biti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike