Oni bi samo da igraju fudbal, ali i dalje ne mogu na svoj teren! Razgovarali sa "svim živima", ovo je njihova priča! (VIDEO)

25.04.2022

05:02

0

Autor: 24sedam

Novoformirani klub iz Velikog Mokrog Luga postoji od 2020. godine

Oni bi samo da igraju fudbal, ali i dalje ne mogu na svoj teren! Razgovarali sa "svim živima", ovo je njihova priča! (VIDEO)
2022-04-24_193347 - Copyright Printscreen / Youtube /Marija Atanasković

Ovo je priča o OFK Lug, koji je u stvari naslednik nekadašnjeg Omladinca iz Velikog Mokrog Luga. Veliki problem ovog srpskog kluba je teren, na kojem trenutno ne mogu da igraju.

- Već godinu dana smo u priči o tom terenu. Pričali smo sa 100 osoba, bivšim igračima, kapitenima, opštinom, mesnom zajednicom, ali se još nije došlo do rešenja.

Trenutno je u pregovorima da to bude od maja, ali se to stalno pomera... Sledeći mesec, sledeći mesec, ali mi ne odustajemo od tog terena. To bi nam mnogo značilo, jer sve sami finansiramo - rekao je između ostalog ispred OFK Lug Mihailo Stošić, a pričao je i Srđan Živić.

Od 2015. godine Omladinac ne postoji, a nova priča je krenula pet godina kasnije. Igralo se i u Borči i u Krnjači...

Celu priču o klubu koji prvobitno datira još iz 60 i neke godine prošlog veka, a sada je opet "oživeo" pod drugim imenom pogledajte u video klipu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike