Imaju ili nemaju koronu: Šta je prava istina oko Tadića i Ajaksa?

02.11.2020

20:59 >> 21:37

0

Autor: N. St.

Trener Ajaksa je imao šta da kaže o tome na konferenciji za štampu

Imaju ili nemaju koronu: Šta je prava istina oko Tadića i Ajaksa?
Copyright Profimedia

Ajaks je u velikim problemima pred gostovanje Midtjilandu u Ligi šampiona. Veliki broj njihovih igrača ima koronu. Ili ipak nema…

Šta je prava istina oko Dušana Tadića i njegovih saigrača? Najnovije informacije o svemu tome izneo je trener holandskog tima Erik Ten Hag koji je okrivio danske vlasti.

– Nije mi jasno kako mogu da igraju u Holandiji i u nekim drugim državama, a ne mogu da uđu u Dansku. Nije mi to baš u duhu fer-pleja. Posavetovali smo se sa UEFA i fudbalskim savezom i doneli odluku da ne povedemo određene igrače. Ono što mogu da potvrdim jeste da niko od njih nema simptome niti probleme – rekao je Ten Hag na konferenciji za štampu.

Pročitajte još: Potvrđeno za 24sedam: Đuričič ima koronu

Strateg „kopljanika“ je poveo samo 17 igrača, ali to ne želi da koristi kao alibi.

– Pozitivno ili negativno, ne želim da pričam o izostancima ni o individualcima. Biće sigurno rotacija u postavi, pojedinci će igrati na pozicijama na koje nisu navikli. Uprkos svemu tome, verujem u moje izabranike i idemo na pobedu protiv odličnog tima – jasan je Ten Hag.

Pročitajte još: Kako je holandski zakon sprečio Tadića da zaigra protiv Turske?

Holandski mediji tvrde da je problem nastao zbog antitela, a ne zbog postojanja virusa u organizmima igrača i da bi njih nekoliko mogli naknadno da doputuju u Dansku…

Ukoliko su reči Ten Haga tačne, to i bile odlične vesti za Srbiju koja 12. novembra igra protiv Škotske meč za plasman na EP.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike