Partizan je dokazao da je najbolji u ligi! Stanojević premiranje protivnika ostavio upravi

19.04.2022

13:40

0

Crno-beli motivisani za susret sa Čukaričkim

Partizan je dokazao da je najbolji u ligi! Stanojević premiranje protivnika ostavio upravi
viber_image_2022-04-15_13-44-30-168 - Copyright 24sedam

Fudbaleri Partizana u drugom susretu plej-ofa Superlige dočekuju ekipu Čukaričkog, a taj susret na programu je u sredu od 18.05.

A pred susret sa Čukaričkim, domaćini su remzirali u derbiju sa Crvenom zvezdom, dok je ekipa sa Banovog brda promenila trenera i to posle pretposlednjeg kola ligaškog dela šampionata upravo sa crno-belima.

Aleksandar Stanojević je danas govorio na konferenciji za medije, te se dotakao brojnih aktuelnosti.

Upitan je trener crno-belih i šta misli o premiranju, metodi koja je dozvoljena, kada uprava jednog kluba daje premije proitvnicima svog rivala, u ovom slučaju, Zvezdinim rivalima do kraja prvenstva.

- Ne mogu ja sad o tome, to je stvar kluba. Sa druge strane, ja sam sportista, ja gledam šta mi da uradimo, imamo dve izuetno teške utakmice i fokusirati se na nas. Pokušavamo da uradimo svoje i nadamo se da će se desiti nešto. Uvek razmišljam o nama, a to oko tih premiranja je stavr kluba i kako oni funkcionišu. Nisam na čelu kluba, da ne pričam ja o svemu, uvek ja pričam o sto stvari. Koliko imam informacije, mislim da se klub bavi tim stvarima, ne samo  sada, nego i ranije. 

Na kraju, još jednom se vratio na analizu večitog derbija.

- Tri dana je malo, ali četvrti dan je uvek okej vreme za oporavak. Utakmice pre derbija, derbi i posle derbija su uvek teške, ali ako smo pravi, ne vidim razloga zašto bi nam to predstvaljalo problema. Biće i nekih promena, četiri, pet u odnosu na derbi, tako da videćemo - kazao je Stanojević i zaključio:

- Nemamo mi motiv što se tiče kao igrača Čuakričkog, ljudi su dali svoj maksimum, borili se i igrali, druga je strana ono što se nama dešavalo. Mi idemo sa samopouzdanjem zato što smo pokazali da niko nije bolje od nas u ovoj ligi, što je najvažnije za nas i osećamo se komforno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike