Petar, otac Dušana Tadića, za 24sedam rešio sve dileme oko bolesti sina

03.11.2020

13:52 >> 14:02

0

Autor: Milan Nastić

Konačno imamo i odgovor na pitanje - odakle antitela kapitenu Ajaksa i reprezentacije Srbije

Petar, otac Dušana Tadića, za 24sedam rešio sve dileme oko bolesti sina
Copyright MN Press

Saga oko Dušana Tadića napokon je dobila epilog! Posle mnogo peripetija, kapiten Ajaksa je u Danskoj, gde će njegov klub igrati na gostovanju protiv Mitilendu u trećem kolu grupne faze Lige šampiona.

Petar Tadić, otac srpskog reprezentativca, za 24sedam otkrio je kako je izgledala kompletna drama tokom ponedeljka, ali i kako to da su u telu našeg fudbalera pronađena antitela.

Pročitajte još: Dansko-holandska sapunica i dalje traje. Izgleda da se konačno epizoda o Ligi šampiona bliži kraju. Bar bi tako trebalo.

– Čuo sam se sinoć sa Dušanom i, hvala Bogu, sve je u redu. Otputovao je na meč, i to je sada najvažnije. To su Danci pokušali da naprave pritisak, ali nisu uspeli. Objavili su kako je dosta igrača pozitivno, odnosno da njih četvorica imaju koronu, i time napravili tenziju, koja, na svu sreću, nije uspela da prođe – kazao je Petar Tadić za 24sedam.

Petar Tadić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Tanjug/Jaroslav Pap

Otac srpskog reprezentativca objasnio je kako njegov sin ima antitela i kada se to dogodilo.

To je bilo kad se nisu igrala prvenstva širom Evrope zbog korone, kad je bio prvi talas, čini mi se da je to bilo proletos, tada je Dušan bio u Srbiji nekih mesec dana. Nikakve simptome nije imao, samo kad se vratio u Holandiju, prvi test je pokazao da je imao antitela u sebi. U klubu mu dva dana nisu dali da trenira, ali kad je ponovo uradio test, sve je bilo u redu, i tada se odmah priključio ostatku ekipe na treninzima.

Pročitajte još: Holandski novinar koji radi za uticajni telegraf Majk Vervij objavio je da je dobio uvereavanja od kolega iz Danske

Petar Tadić je objasnio i situaciju kada nije otputovao sa reprezentacijom Srbije na meč Lige nacije sa Turskom u Istanbulu.

Holandija je svim građanima koji su tada bili u Turskoj preporučila da se vrate u zemlju, da ne bi išli u karantin. Dušan je zbog toga u dogovoru sa selektorom odlučio da odmah otputuje za Amsterdam da ne bi otišao u izolaciju, a čekali su ih važni mečevi u prvenstvu u tom periodu. To je bio jedini razlog njegovog odustva. A pre toga napravili su veliki rezultat protiv Norveške, što je umnogome olekšalo situaciju. Još sada da se pobedi Škotska, što bi bio veliki uspeh za ovu generaciju – zaključio je Petar Tadić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike