KRAJ: Lokomotiva izdržala sve napade Atletika i uzela bod, brodolom Šahtjora protiv Borusije (video)

03.11.2020

17:00 >> 20:55

0

Autor: Adam Štulić

U Moskvi i Kijevu odigrane prve utakmice trećeg kola Lige šampiona

KRAJ: Lokomotiva izdržala sve napade Atletika i uzela bod, brodolom Šahtjora protiv Borusije (video)
Copyright 24sedam

Treće kolo Lige šampiona otvoreno je utakmicama u Moskvi i Kijevu.

Lokomotiva, srpskog trenera Marka Nikolića, na svom stadionu će uspela da osvoji bod protiv madridskog Atletika (1:1), dok je Borusija Mehnengladbah gost ponizila Šahtjor 6:0.

20.48′ – KRAJ I U MOKSVI

Uspela je Lokomotiva da izdrži sve nalete Atletika, koji su trajali bukvalno do poslednje sekunde, i osvojila veliki bod.

20.43′ – ZAVRŠENO U KIJEVU

Završen je meč u Kijevu. Borusija je savladala Šahtjor 6:0.

20.40′ – POČELO ZAUSTAVNO VREME

U Kijevu će se igrati još tri minuta, dok je meč u Moskvi porodužen za četiri minuta.

20.25′ – GOOOL, BORUSIJA NE STAJE

U 78. minutu Borusija postiže i treći gol, het trik Plee. Napadač nemačkog tima je rutinski rešio situaciju jedan na jedan s golmanom Šahtjora, posle odlične asistencije Tirama. Glavni arbitar je prvo, na asistenciju pomoćnika, poništio gol zbog ofsajda, ali je posle konsultacija s VAR sobom pokazao na centar.

20.24′ – OSLOBAĐA SE LOKOMOTIVA PRITISKA

U jeku napada Madriđana, Lokomotiva je u 78. minutu izvela brz i opasan kontranapad, koji je završen kornerom, posle kojeg je bilo gužve u kaznenom prostoru gostiju, ali bez veće opasnosti po Oblaka.

20.16′ – GOOOL, PETARDA U KIJEVU

Prvi gol u drugom poluvremenu viđen je u Kijevu, postigla ga je Borusija, koja od 65. minuta vodi 5:0 golom Štindla. Golman Trubin je loše deganžirao loptu, gosti su je presekli na tridesetak metara od gola, i potom iz tri poteza uspeli da kazne veliki propust golmana Šahtjora.

20.11′ – LOKOMOTIVU ČUVA GOLMAN

U 58. minutu Feliks je odlično šutirao malo iskosa sa leve strane, ali je njegov pokušaj sjajnom paradom zaustavio Giljerme.

20.05′ – SJAJNA PRILIKA ZA SUAREZA

Još jedna odlična prilika za Madriđane. Sve je uradio Žoao Feliks na levoj strani u kaznenom prostoru Lokomotive. “Izlomio” je mladi Portugalac rivala, uputio je odličan centaršut na drugu stativu gde se nalazio Suarez, koji je glavom u padu pokušao loptu da ubaci u praznu mrežu, ali je nije lepo zahvatio pa je Giljerme uspeo da interveniše.

19.57′ – PROMENE NA OBE UTAKMICE

Počelo je drugo poluvreme na oba meča. Trener Šahtjora napravio je trostruku izmenu tokom pauze. Marlosa, Markosa Antonija i Taisona, zamenili su Kovalenko, Patril i Moraeš. Na utakmici u Moskvi, Čolo Simeone je u svlačionici ostavio Saula Nigeza, a u nastavku meča igraće Koke.

19.42′ – POLUVREME

Završena su prva poluvremena prvih utakmica trećeg kola Lige šampiona. U Moskvi Lokomotiva i Atletiko igraju 1:1, dok u Kijevu Šahtjor gubi od Borusije Menhengladbah 4:0.

19.41′ – GOOOL, DEBAKL ŠAHTJORA U PRVOM POLUVREMENU

Borusija od 41. minuta vodi 4:0 protiv Šahtjora u gostima. Strelac je Bensebaini, koji se posle kornera sa desne strane najbolje snašao u kaznenom prostoru ukrajinskog tima.

19.35′ – ATLETIKO SVE OPASNIJI

U 41. minutu nova prilika za Madriđane. Posle centaršuta sa desne strane, Suarez je na drugoj stativi, u petercu, pokušao akrobatski da uhvati volej, ali je lopta otišla daleko od gola Lokomotive.

19.27′ – PREČKA MADRIĐANA

U 31. minutu sjajan pokušaj Koree. Prethodno mu je Susrez majstorski petom ostavio loptu na 25 metara od gola Lokomotive, ofanzivac gostiju je video da je Giljerme malo izašao i veoma lukavo je šutirao, ali je, na nesreću gostiju, lopta pogodila prečku.

19.22′ – GOOOL,  BORUSIJA “NOKAUTIRALA” ŠAHTJOR

U 25. minutu Borusija na gostovanju protiv Šahtjora vodi 3:0, velemajstorskim golom Plee. Napadač nemačkog tima je primio loptu na 25 metara od gola domaćih, namestio se i potom iz koraka uputio neodbraniv projektil u mrežu ukrajinskog tima.

19.19′ – GOOOL, VAR UZ LOKOMOTIVU

Brzo je Lokomotiva izjednačila, u 25. minutu strelac iz penala je Mirančuk, koji je poslao loptu u jednu, a Oblaka u drugu stranu. Prethodno je glavni sudija meča pokazao na belu tačku, pošto je posle pregledavanja VAR uvideo da je Himenez, pošto je prvo glavom zaustavio centaršut za leve strane, odigrao i rukom.

19.13′ – GOOOL, VODI I ATLETIKO

U istom minutu gol je pao i u Moskvi. Golom Himeneza Atletiko vodi 1:0. Erera je dobio mnogo prostora na levoj strani, namestio se, uputio odličan centaršut, a Himenez je postigao gol glavom sa oko 12 metara, poslavši loptu u bliži ugao golmana Lokomotive.

19.12′ – GOOOL, BORUSIJA DUPLIRALA PREDNOST

Od 17. minuta Borusija u Kijevu vodi 2:0. Kramer je šutirao sa dvadesetak metara, Bondar je upokušaju da ga izblokira dodirnuo loptu, promenio joj pravac i prevario sopstvenog golmana.

19.07′ – LOKOMOTIVA NAPADA ATLETIKO

U prvih 14 minuta meča u Moskvi viđeno je nekoliko obećavajućih akcija na obe strane, ali bez konkretnog učinka pred golom. Izabranici Marka Nikolića su za nijansu opasniji u prvoj trećini prvog poluvremena.

19.02′ – GOOL, VODI BORUSIJA

Nemački tim vodi od 8. minuta golom Plee. Izveli su gosti dobar napad, Lajner je usamljen primio loptu na desnoj strani, napravio je nekoliko koraka u napred pre nego što je uputio centaršut po zemlji na penal, gde je utrčao Plea i šutem iz prve loptu plasirao u malu mrežu gola Šahtjora.

18.55′ – UTAKMICE SU POČELE

Mečevi u Moskvi  i Kijevu su počeli.

18.40′ – SASTAVI

Lokomotiva  – Atletiko Madrid

Lokomotiva: Giljerme, Živogljadov, Rajković, Muriljo, Ribus , Ignjatev, Kulikov, Krikovijak, Mirančuk, Smolov, Ze Luis.

Atletiko Madrid: Oblak, Lodi, Himenez, Savić Tripije, Korea, Saul, Erera, Ljorente, Saurez, Žoao Feliks.

Šahtjor – Borusija Menhengladbah

Šahtjor: Trubin, Dodo, Bondar, Hočolava, Kornienko, Majkon, Tete, Marlos, Markos Antonio, Solomon, Taison.

Borusija: Zomer, Bensebaini, Elvedi, Ginter, Lajner, Nojhaus, Kramer, Tiram, Štindl, Hofman, Pleja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike