Nikolić postavio "bunker" u stilu Simeonea: Lokomotiva odolela Atletiku u Moskvi

03.11.2020

20:03

0

Srpski stručnjak na klupi ruskog tima napravio taktiku koja je dovela njegov tim do 1:1

Nikolić postavio "bunker" u stilu Simeonea: Lokomotiva odolela Atletiku u Moskvi
Copyright Tanjug/Maxim Shemetov/Pool via AP

U prvom meču 3. kola grupe A Lige šampiona, fudbaleri Lokomotive i Atletiko Madrida u Moskvi odigrali su nerešeno rezultatom 1:1 (1:1), golovima Mirančuka u 25. iz penala za domaće i Himeneza u 18. minutu za goste. Isti rivali sastaće se u narednom kolu 25. novembra na stadionu “Vanda Metropolitano”.

Od izjednačujućeg gola Mirančuka iz penala u 25. minuta pa do kraja utakmice sve što se dešavalo na meču odigralo se na strani domaćeg tima. Gotovo da igrači Lokomotive nisu izlazili iz svog kaznenog prostora, čekali su samo egzekuciju, ali kod završnog udarca igrači Dijega Simeonea nisu imali tu filigransku preciznost za drugi pogodak kao kod vođstva Himeneza. Ipak, do poslednjeg momenta gol je visio u vazduhu.

Na teškim iskušenjima nalazila se odbrana marka Nikolića posle šuteva Žoaa Feliksa u Luisa Suareza.  Nije to bila ni blizu onako hrabra Lokomotiva kao protiv Bajerna, kada su poraženi 1:2, ali su u pojedinim momentima bili bolji rival od aktuelnog evroppskog šampiona. Bilo je sve suprotno od tog izdanja.

Tanjug/Yuri Kochetkov/Pool via AP)

Nikolić je rizikovao i isplatilo mu se, jer loš utisak o igri potire osvojeni bod koji će mnogo biti važan u borbi za treće mesto sa Salcburgom u grupi A. Slobodan Rajković je i ovu utakmicu odigrao umesto povređenog kapitena Ćorluke i svoj posao je odlično odradio, a meč je kao i njegov trener završio sa žutim kartonom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike