Menadžer koji je doveo Zengu u Crvenu zvezdu napravio hit bivšem pevaču Bijelog dugmeta (VIDEO)

13.04.2022

06:49

0

Autor: 24sedam

Vojislav Dragović, momak iz Beograda koji jednako poznaje note i fudbal

Menadžer koji je doveo Zengu u Crvenu zvezdu napravio hit bivšem pevaču Bijelog dugmeta (VIDEO)
dragovic4 - Copyright Privatna arhiva

Bivši srpski golman, danas fudbalski menadžer Vojislav Dragović, ponovo je napravio ozbiljan izlet u svetu muzike kao autor novog hita koga će pevati nekadašnji vokal Bijelog dugmeta Alen Islamović.

Ovaj svestrani Beograđanin postao je poznat fudbalskim navijačima kada je na klupu Crvene zvezde doveo Valtera Zengu, a nešto kasnije i Zdeneka Zemana i Slavišu Stojanovića. Svojevremeno je branio gol Kijevo Verone, FK Sarajevo i Belenenseša, a poslednjih godina u životu mu se prepliću fudbal i muzika...

MN Press, privatna arhiva
Lućano Spaleti i Vojislav Dragović

- Prijateljstvo sa Alenom opet ima veze sa fudbalom. Pre nekoliko godina moji prijatelji iz Osijeka, kluba kojem sam dosta igrača prodao u inostranstvo, između ostalih Šutala, Marića, Barišića…pravio je novogodišnju zabavu. Želeli su da im dovedem neku muzičku zvezdu kao iznenađenje. Doveo sam Bajagu i Alena Islamovića.

MN Press, privatna arhiva
Vojislav Dragović i Karlo Anćeloti

- Tada sam već upoznao Alena i uzeo sam broj telefona. Kasnije sam mu rekao da bih voleo da napravimo neku pesmu. Da bude spektakularna, kao nešto iz vremena "Dugmića". Odnosno, pesma koja je dostojna njegovog glasa. Tada smo se dogovorili i postali prijatelji. Kada je počela korona imao sam više vremena da se posvetim radu u studiju. Napravio sam demo, Alenu se dopalo i došao je u Beograd. Prvo smo snimili radnu verziju, a onda i konačnu. Alen će ove godine izbaciti album, a možda napravimo još neku pesmu - rekao je Dragović za bosanski portal "Life".

- Odrastao sam uz Bijelo dugme koje je imalo antologijske pesme. Izuzetno sam zadovoljan što sam uopšte imao priliku da sarađujem s njim i kako je to sve na kraju ispalo.

Dragović poslednjih godina svira klavijature beogradskoj grupi Piloti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike