Osijek našao pojačanje na Banovom brdu: 700.000 evra na stolu za "Čukinog" igrača

25.12.2020

17:44

0

Hrvatski klubovi sve češće dolaze u Srbiju po pojačanja

Osijek našao pojačanje na Banovom brdu: 700.000 evra na stolu za "Čukinog" igrača
Copyright MN Press

Kako 24sedam saznaje uprava drugoplasiranog tima HT Prve lige Osijeka poslala je ponudu Čukaričkom za veznog igrača Stefana Kovača.

Pročitajte još

Hrvati u zamenu za njegov potpis nude “brđanima” obeštećenje od 700.000 evra, a konkretnije poteze sa obe strane treba očekivati pre Nove godine. Kovač će biti samo jedan deo veoma ambiciozne priče Osiječana koja je stidljivo počela letos da se razvija dovođenjem Nenada Bjelice na trenersku klupu.

Pre nekoliko dana hrvatski mediji su javili da bi na Gradski vrt mogao da “sleti” i Mario Mandžukić i da su za njega spremni da plate čak 1.500.000 evra po sezoni, ali iskusni napadač još nije ni potvrdio, ni demantovao ove navode.

MN Press

Pročitajte još

Stefan Kovač je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je prošao sve mlađe kategorije Omladinske škole Crvene zvezde.  Posle odrađenog staža u omladinskom timu sa generacijom 99. godišta, otišao je u redove srpskoligaša IMT, a odatle posle polusezone kraj Hale sportova, završio je na Banovom brdu. Več drugu godinu je standardni član ekipe Čukaričkog i jedan od najtraženijih fudbalera ovog tima.

Ukoliko dva kluba pronađu zajednički interes, Kovača u Osijeku očekuje prolećna trka za titulu sa zagrebačkim Dinamom. Trenutno Slavonci imaju isti broj bodova – 33 kao i “modri”, ali i dve utakmice više. Osijek nikada u istoriji nije bio prvak Hrvatske ili ranije prvenstva u SFRJ, od trofeja u vitrinama ima jedino pehar za trijumf u Kupu 1998/99.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike