Sadik opet strelac za Almeriju! Nigerijac sebi diže cenu, a to ide na ruku i Partizanu (VIDEO)

11.04.2022

20:44

0

Autor: 24sedam

Uz 16 golova ima i sedam asistencija

Sadik opet strelac za Almeriju! Nigerijac sebi diže cenu, a to ide na ruku i Partizanu (VIDEO)
umar - Copyright Printscreen/Bein sport

Almerija ima velike šanse da se plasira u Primeru, pošto se nalazi na drugom mestu na tabeli Segunde. U velikoj meri za ovaj rezultat španskog tima zaslužan je i nekadašnji napadač Partizana, Umar Sadik.

U utakmici 35. kola, Nigerijac je u 16. minutu dao gol Ponferadinu. Posle akcije sa leve strane, Sadik se našao na pravom mestu i sa pet metara ubacio loptu u mrežu gostiju.

Na 2:0 je u 52. minutu povećao Arnau Pućmal. Konačan rezultat, od 3:0 u prvom minutu sudijske nadoknade postavio je Inigo Eguaras.

Sve vreme za Almeriju je igrao i Srđan Babić, štoper Crvene zvezde na pozajmici. Defanzivac prvaka Srbije u poslednje vreme je standardan, sa velikom minutažom. 

Podsetimo, Sadiku je ovo 16. pogodak u sezoni, a uz to ima i sedam asistencija. Ipak, treba reći da je malo duže "postio", s obzirom da je prethodno strelac bio 12. marta protiv Luga. Mada je tada dao dva gola.

Nedavno se pojavila informacija da Benfika želi da ga kupi za 25 miliona evra. To bi bilo odlične vesti i za crno-bele, jer bi od transfera dobili 40 odsto.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike