Benfika pred još jednim istorijskim transferom: Određena cena za odlazak Njunjeza, zna se i ko stoji u redu za Urugvajca

11.04.2022

08:20

0

Autor: 24sedam

Majstori transfera iz Lisabona žele da ponove poslovni uspeh kada je odlazio Žoao Feliks

Benfika pred još jednim istorijskim transferom: Određena cena za odlazak Njunjeza, zna se i ko stoji u redu za Urugvajca
darvin njunjez - Copyright Tanjug/AP

Trener Benfike Nelson Verisimo poručio je Arsenalu i Mančester junajtedu da se njegov klub neće tako lako odreći napadača Darvina Nunjeza.

Urugvajski golgeter ima izlaznu klauzulu 127.000.000 miliona evra i ugovor do 2025. godine što klub iz Lisabona stavlja u komotnu poziciju da drži cenu igraču i da čeka dok ne dobije zadovoljavajuću ponudu.

Prema izvorima bliskim portugalskom klubu, oni žele da dobiju za 22-godišnjeg fudbalera obeštećenje približno onom dobijenom od Atletiko Madrida za transfer napadača Žoaa Feliksa 2019. godine. Tada je španski klub platio oko 127 miliona evra za Portugalca.

Iz Benfike napominju da će Njunjezov transfer biti skup i da neće žuriti da ga prodaje ove godine. Njunjez je ove sezone postigao 31 gol uz tri asistencije u 36 utakmica u svim takmičenjima. Urugvajac je pre toga igrao za špansku Almeriju iz koje je otišao za 24.000.000 evra.

Njegova zamena u Almeriji bio je Umar Sadik koji je stigao za 5.000.000 evra iz Partizana u leto 2020. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike