Zvezda me je zvala, želeo sam da dođem, ali bilo bi mnogo ružno da sam pristao u takvom stanju! Vučinić o razgovorima sa Terzićem

05.04.2022

15:24

0

Autor: 24sedam

Dodaje crnogorski fudbaler da je svima želja da obuku crveno-beli dres na našim prostorima

Zvezda me je zvala, želeo sam da dođem, ali bilo bi mnogo ružno da sam pristao u takvom stanju! Vučinić o razgovorima sa Terzićem
profimedia-0158037910 - Copyright Profimedia

Proslavljeni crnogorski fudbaler Mirko Vučinić potvrdio je da nije bio daleko od dresa Crvene zvezde, ali da ga je u tome sprečila povreda.

Nije želeo da dođe među crveno-bele, a da ne može da pruži maksimum.

O tome je govorio za Elta TV.

- Bilo je ponuda, ja sam pričao sa (Zvezdanom) Terzićem kad sam povredio koleno. Ja sam mu rekao da imam i klub i dve godine ugovora, ali on je rekao da nije to nikakav problem, samo ako ti želiš da igraš - rekao je Vučinić za Elta TV.

A zatim dodatno objasnio...

- Nije bio problem moja želja da igram u Zvezdi jer ja mislim da nema tog igrača sa naših prostora koji ne bi voleo da igra u Crvenoj zvezdi. Svi znamo ko je Zvezda i kakav je klub Crvena zvezda. Međutim, ja se tada nisam osećao dobro, nisam mogao da nastavim i bilo bi mnogo ružno sa moje strane da odem u Zvezdu u takvom psihičkom i fizičkom stanju - kazao je Vučinić.

Imao je šansu Vučinić da se vrati i u Leće.

- Kada mi je istekao ugovor u Al Džaziri zvali su me iz Lećea, da završim karijeru tamo. Međutim nisam to uradio iz poštovanja prema klubu. Nisam takav ni čovek da odem, a da ne mogu ništa da dam - kazao je Vučinić.

On je ponovio da mu je igranje za reprezentaciju Crne Gore poseban deo karijere.

- Sve je to lepo - i Liga šampiona, i Serija A, ali pobede za Crnu Goru su mi ispunjavale i srce i dušu. To je poseban osećaj, bio sam srećniji, osećao važnijim - kazao je Vučinić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike