Mamićev blizak saradnik i Ibanjezov tast, vratio se sa ruba ponora, pa uzeo Zvezdinog klinca!

05.04.2022

15:03

0

Štoper promenio agenciju

Mamićev blizak saradnik i Ibanjezov tast, vratio se sa ruba ponora, pa uzeo Zvezdinog klinca!
darko alegić (1) - Copyright Instagram_darko.magistar

Hrvatski fudbalski menadžer, Darko Alegić, doveo je u svoju agenciju "Top sport medium", mladog fudbalera Crvene zvezde, Iliju Jakšića i time se pohvalio na društvenim mrežama.

Reč je o štoperu rođenom 2006. godine, nešto nižem od dva metra, sa snažnom levom nogom, navodi se u opisu Alegića na mrežama. 

 

 

Nije ovo prva saradnja Alegića sa crveno-belima, koji je već uspostavio saradnju sa filijalom Zvezde, ekipom Grafičara.

Naime, Alegićeva ćerka je udata za nekadašnjeg levog beka Zvezde, Luisa Ibanjeza, te se veruje da je tada posredovao i u pojačanjima u skauting timu srpskog drugoligaša.

 

 

Grafičar je potpisao ugovor sa menadžerskom agencijom Alegića, pa je čovek koji je godinama blizak Zdravku Mamiću i Dinamu, tako postao i deo skauting službe Zvezdine filijale.

Često je kao zastupnik igrača dolazio na Maksimir i to u društvu tadašnjeg direktora.

Inače, zanimljivo je da je Alegić krenuo da se bavi ovim poslom upravo kada je upoznao Ibanjeza, a zatim je brzinom svetlosti napredovao, te Dinamu napravio neke značajne i velike transfere.

Ono što ga karakteriše jeste rad sa mlađim kategorijama, pa su u njegovoj agenciji angažovani i sportski psiholog, nutricionista i brojni stručnjaci koji su značajni igračima na prelasku u seniorsku konkurenciju.

Takođe, sada već davne 2016. godine, Alegić je imao problema i sa poslovanjem u firmi, kada je došao gotovo do bankrota. 

Trgovački sud u Zagrebu, tada je zatražio od njega da prijavi i objasni poslovanje svojih firmi, među kojima je bila i građevinska firma, kako bi se utvrdio dug od od čak 131,9 milijun kuna. U hrvatskim medijima je više puta istican i kao jedan od najzaduženijih građana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike