Navijači Zvezde spremili moćnu koreografiju za meč protiv Genta (video)

05.11.2020

09:06 >> 11:45

0

Autor: J. T.

Navijači Zvezde spremili moćnu koreografiju za meč protiv Genta (video)
Copyright Printscreen

Na večerašnjem meču trećeg kola grupne faze Lige Evrope neće biti vatrenih pristalica Crvene zvezde, ali to ne znači da se njihov „glas“ neće čuti.

Pročitajte još: Zvezdin učinak sa Belgijancima: Još bole Mićićeva stativa i Dekijeva prečka

Naime, „delije“ su odlučile da za meč protiv Genta pripreme spektakularnu koreografiju, baš kao što su to učinili i na meču protiv Slovana prethodne nedelje.

Ipak, poruka koju će vatrene pristalice crveno-belih poslati ovog puta baš je snažna.

Naime, oni su na koreografiju stavili sliku Crkve Svetog Petra Cetinjskog na Lovćenu. Reč je o crkvi koju je nedavno upokojeni mitropolit Amfilohije želeo da obnovi za života.

– Hoću da me sa’ranite u onu crkvu na Lovćenu. To je moja potonja želja koju ištem da je ispunite, i ako mi ne zadate božju veru da ćete tako učiniti, onda ću vas ostaviti pod prokletstvom, a moj poslednji čas biće mi najžalosniji i tu moju žalost stavljam vama na dušu – bila je Njegoševa želja. Zar da ostavimo prokletstvo nad potomcima i narodom? Ne, njegova volja biće ispoštovana i tim činom provedriće se iznad Crne Gore – pričao je Amfilohije.

Plan o koreografiji zapravo je otkrio Gent, koji je na svom klupskom nalogu objavio snimak na kome se vidi i planirana koreografija.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike