Optimizam, optimizam! Izvukli Brazilce, ali čelnici FSS nisu razočarani ishodom žreba za Mundijal!

01.04.2022

18:13

0

Autor: 24sedam

Izvlačenje je organizovano u Dohi

Optimizam, optimizam! Izvukli Brazilce, ali čelnici FSS nisu razočarani ishodom žreba za Mundijal!
Dika Stojanović, Nenad Bjeković i Jovan Šurbatović - Copyright MN Press

Brazil, Švajcarska i Kamerun. Ovo su protivnici fudbalske reprezentacije Srbije u grupi na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru. Na žrebu u Dohi je bila i delegacija Fudbalskog saveza Srbije u kojoj su bili i zamenik predsednika Nenad Bjeković i direktor A reprezentacije Stevan Stojanović.

- Dobili smo atraktivnu grupu, sličnu kao u Rusiji. Verujem da ćemo da nastavimo takmičenje i posle grupne faze. Dobro je što meč sa Brazilom igramo na stadionu gde će se igrati finale. To je privilegija. Jedva čekam meč sa Švajcarskom i revanš. Verujem u naš sastav, selektora, nisam bio optrerećen žrebom. Veliki sam optimista - izjavio je Bjeković.

Ishodom žreba je bio zadovoljan Stojanović.

- Zadovoljni smo. Nešto slično je bilo u Rusiji gde smo za rivale imali Brazil i Švajcarsku, samo sada umesto Kostarike imamo Kamerun. Oni su igrali polufinale Afričkog kupa, imaju kvalitet. Videćemo, sve je moguće, mislim da imamo dobre šanse da prođemo grupu.  Dobro je što prvi meč igramo sa Brazilom i to na stadionu gde će se igrati finale Prvenstva sveta.

Šansu tražimo u duelima sa Švajcarskom i Kamerunom, ali želimo mnogo i protiv Brazila. Moram da pohvalim organizaciju, sve je zaista fantastično. Očekuje nas veoma lepo Prvenstvo sveta - kazao je Stojanović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike