Mihajlović sazvao vanrednu konferenciju, da otvoreno sve saopšti: Obećao borbu, pa krenuo uz osmeh, a onda je usledio aplauz (VIDEO)

26.03.2022

12:19

0

Njemu je leukemija dijagnostikovana u julu 2019. godine

Mihajlović sazvao vanrednu konferenciju, da otvoreno sve saopšti: Obećao borbu, pa krenuo uz osmeh, a onda je usledio aplauz (VIDEO)
Copyright Profimedia

Stigle su danas loše vesti iz Italije - Siniša Mihajlović ponovo mora u bolnicu, na novi ciklus lečenja.

Informacije koje su šokirale sve, naročito što je legendarni stručnjak operisao koštanu srž, nakon što mu je 2019. godine dijagnostikovana akutna leukemija.

Dorbo je tekao period oporavka, a onda je Mihajlović sazvao vanrednu konferenciju za medije i objavio da mora ponovo na lečenje.

Niko nije očekivao da će tokom reprezentativne pauze neko održati konferenciju, pa su mediji u subotu, tačno u podne pratili šta ima da poruči, a on je sve šokirao. 

- Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti. Ovoga puta, da upotrebim fudbalski izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati unapred. Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete - kazao je između ostalog Mihajlović.

Na kraju je zamolio i za privatnost u narednom periodu, a uz osmeh se povukao sa konferencije, te je ispraćen dužim aplauzom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike