Nadam se da ću za najduže godinu dana postati trener Partizana! Branko Brnović želi na klupu crno-belih

19.03.2022

15:35

0

Autor: 24sedam

Zanimljiva izjava bivšeg igrača Parnog valjka

Nadam se da ću za najduže godinu dana postati trener Partizana! Branko Brnović želi na klupu crno-belih
20160524mmLazovi03 - Copyright MN Press

Iako Partizan ima trenera, Aleksandra Stanojevića, koji je nedavno produžio ugovor, već se pojavljuju novi kandidati za klupu crno-belih.

Bivši fudbaler Partizana, Branko Brnović otvoreno je istakao da u narednih godinu dana želi da postane novi trener crno-belih. On je u razgovoru za Sportski žurnal izneo takvu želju.

- Bio sam dva puta blizu da preuzmem Partizan, nažalost, to se nije ostvarilo. Cenim sadašnjeg trenera, usput, nadam se da ću najduže za godinu postati trener Partizana. Ako dotad ne budem ili ako, pak, ne budem pronašao adekvatan angažman, najverovatnije ostaću bez želje i volje da nastavim s trenerskim poslom. Ima još stvari u životu kojima bih mogao da se bavim - rekao je Brnović za Žurnal.

Ne krije bivši selektor Crne Gore i trener Budućnosti koliko su mu crno-beli u venama.

- Oduvek sam bio navijač Partizana. Igrama u Podgorici preporučio sam se Beograđanima, tadašnji trener Ivica Osim me je poznavao iz reprezentacije i imao želju da dovede u Humsku. Prvih mesec dana nije bilo lako zbog paklenog rada. Imao sam sreću da je tu već bio Predrag Mijatović i olakšao mi mnogo adaptaciju. Kasnije je sve krenulo kako treba, radio sam šta sam voleo i bio deo voljenog kluba.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike