Partizan uz turbulencije stigao u Holandiju! Tamo ih čeka pun stadion i "napaljeni" navijači

16.03.2022

14:19

0

Autor: 24sedam

Crno-beli imaju težak zadatak, da nadoknade tri gola prednosti

Partizan uz turbulencije stigao u Holandiju! Tamo ih čeka pun stadion i "napaljeni" navijači
ROTERDAM-PUT-03-2022-4889-01 - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana sleteli su u Holandiju, tačnije u Amsterdam. Posle toga ih očekuje put do Roterdama, u kojem će sutra od 21 čas odigrati revanš osmine finala Lige konferencija, protiv Fejenorda. Podsetimo, u prvom meču je bilo 5:2 za Holanđane.

Kako je saopšteno na sajtu crno-belih, ekspedicija koja broji ukupno 98 članova letela je dva časa i 25 minuta, a tokom leta bilo je i nekoliko kraćih turbulencija. Do Roterdama je trebalo još sat vremena autobusom, a za kasnije večeras planirani su i konferencija za novinare, kao i trening.

Na spisku putnika su bila tri golmana i 19 fudbalera, a kako je saopšteno na sajtu nedostaje nekoliko igrača. Prvobitno se pojavila vest da je Marko Milovanović zaražen koronom, ali je sada navedeno da je reč o prehladi.

- Nedostaju četvorica, već duže vreme povređenih igrača (Obradović, Pantić, Fejsa i Miljković), nije doputovao ni lakše povređeni Natho čiji se povratak u takmičarsku ekipu očekuje već u ponedeljak u Surdulici, nema ni prehlađenog Milovanovića, zbog žutih kartona nedostajaće sutra i suspendovani Vujačić, a nije doputovao ni Brežančić - objašnjeno je na internet stranici Partizana.

- Partizan će dakle biti i sutra personalno dosta oslabljen, ali to nije nikakav alibi u pokušaju. Niko realan ne može od crno-belih, nakon rezultata prve utakmice u Beogradu, očekivati prolazak u četvrtfinale, ali se itekako nadamo popravljanju i igračkog utiska, a i krajnjeg rezultata sutrašnje utakmice u odnosu na beogradski meč. Zadatak će biti utoliko teži jer se igra u gostima i to ne bilo gde nego na rasprodatom "De Kajpu" na kojem Fejenord, a to je poznato širom Evrope i sveta, ima izuzetno bučnu i vatrenu podršku svojih, po pravilu "napaljenih" navijača, koji ne prave razliku o kom se protivniku radi, u kom takmičenju i kakve polazne osnove postoje pred utakmicu.

Dobra igra Partizana sutra i jedan prihvatljiv rezultat nakon takve igre bi predstavljali ogroman podstrek za u poslednje vreme pomalo uzdrmane crno-bele, pred njihovo izuzetno bitno prvenstveno gostovanje Radniku u Surdulici dolazećeg ponedeljka - dodato je na sajtu.

Utakmica će sutra uveče od 21.00 čas biti direktno prenošena na TV Arena Sport (Premijum 1), koja je primarni nosilac TV prava, ali će prenosa biti i na RTS1.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike