Igrao sa Ibrahimovićem, nije se proslavio u Partizanu, a sada još čeka na debi u Boliviji: Gde je i šta radi Bajbek?

15.03.2022

18:39

0

Autor: 24sedam

Još čeka na prvi meč u dresu Atletiko Palmafora

Igrao sa Ibrahimovićem, nije se proslavio u Partizanu, a sada još čeka na debi u Boliviji: Gde je i šta radi Bajbek?
Žan Kristof Bajebek - Copyright MN Press

Atletiko Palmafor objavio je pre mesec dana da računa na usluge Žana Kristofa Bajbeka, bivšeg fudbalera Pari Sen Žermena. Ni to nije bilo dovoljno, već je taj tim postavio sliku Bajbeka kako slavi gol sa Zlatanom Ibrahimovićem. Ni manje ni više. A tu su bili i Edinson Kavani, kao i Tijago Silva.

Mi se Bajbeka sećamo iz Partizana u kom je odigrao sedam mečeva i postigao jedan gol. Prethodno je nosio dres Peskare, Utrehta, Sent Etjena i Valensijena.

Sada ne blista ni u Atletiku. Tačnije - ne igra, javlja Larepublica.pe!

Do danas, Bajbek još nije debitovao za tim iz Bolivije. I to sve zbog licenci za strance. Do momenta kada je stigao u tim, tim je već bio ispunjen na pozicijama "stranca".

Međutim, sada je dobio prostora da se nađe u timu jer je Argentinac Maksimilijano Gomez dobio bolivijski pasoš pre nekoliko dana. I Bajbek će moći da zaigra novi tim kao šesti, poslednji stranac.

Igrao je i za mlađe timove reprezentacije Francuske, a 2013. godine je osvojio Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina, zajedno sa Polom Pogbom, Samjuelom Umtitijem i Floranom Tovanom.

Podsećanja radi, Bajbek je Partizan napustio tako što je čelne ljude pismom obavestio da je doneo takvu odluku. Čak se spominjalo da je imao problema sa depresijom.

Videćemo da li će Bajbek uspeti da se vrati na nivo igara sa kojim je stigao čak do Pari Sen Žermena.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike