Luka Jović nagovestio svoj potez za zimu: Zapratio budući klub!

08.11.2020

16:32 >> 16:35

0

Srbin na društvenoj mreži pokazao gde bi mogao da ode u januaru

Luka Jović nagovestio svoj potez za zimu: Zapratio budući klub!
Copyright Luka Jović foto: Profimedia

Da li je Luka Jović jednim nesmotrenim potezom na društvenim mrežama najavio naredni korak u karijeri? Ovo pitanje sebi postavljaju i španski mediji, koji su prateći svaki korak srpskog reprezentativca, ustanovili da je na jednoj od društvenih mreža, gde je veoma aktivan, “zapratio” Borusiju Dortmund.

Upoznajte Anu Popov najneobičniju reprezentativku Srbije

Mladi centarfor odavno nije u planovima Zinedina Zidana, pa je sve izvesniji njegov odlazak iz Reala, možda čak i u zimskom prelaznom roku. Praćenje Borusije, status u “kraljevskom klubu”, pa i interesovanje Reala za Erlinga Halanda, sve se savršeno uklapa u scenario po kome bi Jović mogao da završi na “Vestfalenu”, verovatno kao deo dogovora o transferu Norvežanina u suprotnom pravcu.

Jović nije miljenik francuskog stručnjaka, što je delom zaslužio svojim ponašanjem i igrama, a drugim delom je zasluga pomalo iracionalnog odnosa koje trener Reala ima sa zemljakom Karimom Benzemom. Francuz je prva njegova opcija za mesto špica, a sada su uz njega Azar, Vinisijus i Rodrigo, pa tek onda u obzir dolazi Srbin.

Loše vesti iz VBA: Glavni akter Branislav Ivanović

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike