Vlahović je igrač koji donosi prevagu i drži Juve u borbi za Skudeto: On može da postigne gol kad god poželi!

01.03.2022

07:27

0

Legendarni Italijan izneo niz pohvala na račun srpskog napadača

Vlahović je igrač koji donosi prevagu i drži Juve u borbi za Skudeto: On može da postigne gol kad god poželi!
dusan vlahovic 1 - Copyright Profimedia

Tek što je stigao u Juventus, a Dušan Vlahović je već postao strelac i velikom brzinom prikupio armiju navijača na svojoj strani.

Mediji na Apeninima svakodnevno bruje o njegovom učinku i potezima, a ljudi iz sveta fudbala, bave se analizama i poređenjima.

Nakon što je protiv Empolija bio dvostruki strelac, upoređen je sa Kristijanom Ronaldom, naročito što su ti bodovi vratili Juventus u borbu za Skudeto.

Trenutno imaju sedam bodova manje od prvoplasiranog Napolija, ali da li je titula realnost, govorio je legendarni Italijan Paolo Di Kanio.

- Da i ne. Da, zato što je Vlahović tamo. Ne, jer im protivnici stvaraju tri šanse za pet minuta. Oni su tim koji ne treba da igra u raznim kupovima. Imaju polufinale Kupa Italije, pa revanš Lige šampiona sa Viljarealom. Napoli ima prednost - rekao je Di Kanio, prenosi "Skaj sport".

On je izneo i niz pohvala na račun srpskog napadača.

- Našli su igrača koji rešava probleme i koji donosi prevagu. Ponavljam, bitna stavka je to što igraju te Kup utakmice i na tome gube energiju. Juve trenutno igra 'čekalicu'. Stoje na svojoj polovini i onda čekaju da Vlahović da gol, jer on to može da uradi kad god poželi. Trenutno igraju jednostavniji fudbal od Intera i Milana - zaključio je Di Kanio.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike