Zvezda izvukla starog dužnika! Crveno-beli imaju adute u borbi sa osrtvskim velikanom

25.02.2022

12:37

0

Autor: 24sedam

Prva utakimica je na programu 10. marta

Zvezda izvukla starog dužnika! Crveno-beli imaju adute u borbi sa osrtvskim velikanom
20211128mmMrkela02 - Copyright MN Press

Crvena zvezda je saznala ime protivnika u osmini finala Lige Evrope, a to je Glazgov Rendžers. Posle šefa stručnog štaba, Dejana Stankovića o škotskom velikanu je pričao i sportski direktor Mitar Mrkela.

- Kada se nađete u ovakvom društvu, ne možete da izvučete laku ekipu. Mi smo izvukli Rendžers, ekipu koja je jaka, koja je prošla Borusiju iz Dortmunda. Mislim da će to biti interesantan dvomeč i za nas i za naše verne navijače.

Rendžers je naš stari dužnik koji nas je pre otprilike 15 godina izbacio iz Lige šampiona i mislim da u ovoj situaciji imamo i šta da pokažemo i sa čim da se predstavimo, da odigramo jedan dobar dvomeč, pokažemo naš kvalitet. Ukoliko sve naše adute iskoristimo mislim da imamo šanse da prođemo - kazao je Mrkela, uz kratak komentar predstojećeg Večitog derbija koji je zakazan za nedelju, od 18 časova.

- Naše ambicije su uvek najveće, u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, bilo da se radi o prvenstvu ili nekom drugom takmičenju, želimo da zadovoljimo naše navijače koji su dosta zahtevni. Prvo nas očekuje derbi, koji je veoma važan i u poslednjih nekoliko godina će možda prvi put i odlučiti o šampionu. Važno nam je da tu utakmicu odigramo dobro, da pobedimo večitog rivala i ostanemo u trci za titulu prvaka Srbije - zaključio je Mrkela.

Podsetimo, prva utakmica je na programu 10. marta u Škotskoj, dok je revanš zakazan za sedam dana kasnije i to na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike